Szabad ordítani, sikogatni szülés közben?
Nekem 14 óra volt a szülésem, ebből 8 órán keresztül nagy adag oxit kaptam, m nem tágultam rendesen. Kaptam edá-t, de 1-1 órákra hatott.
Azt hittem kemény csaj vagyok, de nem. Egyszerűen nem bírtam, éjjel folyt el a magzatvíz, úh több, m 24 órája nem aludtam. Szörnyen fájt. Egy ideig bírtam, haraptam a zsebkendőt, de aztán nem ment. Minden fájásnál ordítottam.
Tudom, le leszek pontozva, m pf bírni kell, meg de gáz vagyok. De lesz.rom. Nem bírtam. Akkor nem volt ciki és nem szégyelltem, nem érdekelt a dolog, ki mit gondol. Senki nem cseszett le. A szülésznő símogatott, vígasztalt, h nem sokára meglesz a baba. A doki sem szólt semmit, csak szólt egy másik anesztesnek, h adja be normálisan az edát, ne szenvedjek ennyire feleslegesen.
Szóval teljesen normálisan álltak hozzá a dologhoz. Utólag picit ciki a dolog, de akkor egyszerűen nem bírtam...
(A kórházban töltött 3 nap alatt hallottam még vajúdó nőket ordítani, úh ezzel senki nincs egyedül.)
Kifejezetten HÁTRÁLTATJA a szülést. :) (szülésznőnek készülök) Le nem szidnak érte, de megkérnek, hogy lehetőleg ne erre pazarold az energiádat.
Én egyébként meglehetősen kevés nőt láttam visítva szülni.
Tolófájásnál szoktak szólni érte...mert akkor nem a sikítozásba kell önteni az erőd
Egyébként a rendes fájásoknál nem szoktak
De ha szóltak is volna nekem érte....ott helyben elküldtem vna az illetőt a búsba....főleg ha egy férfi mondaná hogy fogjam vissza magam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!