Mi van velem? Csak nem ilyen a vajúdás?
Kedves 30-as.Nem ő írt,hanem a férje.
Utolsó te meg minek linkelted be azt a kérdést??
A kettőnek semmi köze egymáshoz.
Az 18 hetes.A kérdező meg 37 és meg is szült.
Mit nem lehet ezen felfogni,de most komolyan??
azt írja "mozdulni se tudok de írogatni még igen" azt is a férje írta?
na mindegy nem vitatkozni akartam csak egy kicsit érdekesnek találtam hogy fél óra alatt ennyi minden történt vele!
Igen.A kérdést írta ki 14:09kor,s 15:10kor született meg a baba a kórházba.Mit nem értesz ezen?
Ezt már a férje írta ki.
Pontosan!Minek ír ide olyan,aki nem hiszi ezt el??
Szánalmas vagy,komolyan!
Én próbáltam védeni a kérdezőt,de úgy látszik te hülye vagy és nem értesz semmit!
te vagy hülye èn csak meg írtam amit gondolok te álltàl le vitatkozni!
én csak azt mondtam nekem ez furcsa de mèg nem szűltem tehàt nem tudtam hogy van olyan is hogy valakivel félòrán belül ennyi minden történik nekem csak furcsa volt nem veszekedni akartam! ha tényleg van ilyen akkor boccsi! azt a linket pefig nem én kuldtem! ha pedig tényleg ez van akkor gratulàlok a picihez és jò egészséget!
Kedves utolsó: igen van ilyen. Barátnőm 2. babánál nem gondolta, hogy szülni fog. 1-2 órája mintha valami fájt volna de... 10-kor indultak a kórházba, 10:20-ra ott voltak 10:35-kor a hasán volt a baba! :-)))
Vannak ilyen szerencsések!
Sok boldogságot a kérdezőnek! Gratulálok!
Hát akkor mi a fenének szólsz hozzá,ha még nem szültél soha és fogalmad sincs róla hogy zajlik ez???!!!
Jössz ide,generálni a feszültséget,mikor nem is tudsz semmiről.
fogd már be!!!!
nem generálni akartam nem bírod felfogni?
már meg írtam! én csak...
á. le vagy ejtve nem fogok magyarázkodni és 100000* bocsánatot kérni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!