Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Epegörcs-vesegörcs-szülés?

Epegörcs-vesegörcs-szülés?

Figyelt kérdés
A kérdésem puszta kíváncsiság, egy itt olvasott kérdés ihlette. Volt már vesegörcsöm vesekő miatt, volt már epegörcsöm, epekő miatt. Szültem egy gyermeket, de sajnos sürgősségi császárral, így fogalmam sincs, hogy milyen vajúdni. Akinek esetleg voltak már fent említett görcsei, elmesélné nekem, hogy mi volt a rosszabb? A szülés, vagy az egyéb görcsök?

2014. jan. 21. 12:30
 1/5 anonim ***** válasza:
Egyik sem kellemes,volt már vesegörcsöm,szültem is sajnos császárral,de előtte 20 órát vajúdtam.Össze se lehet hasonlítani a kettőt,a szülés erősebb,nekem fájdalmasabb görcs volt de jobban bírtam mint a vesegörcsöt.Valószínű mert a szülésnél van értelme a fájdalomnak ezért máshogy viseli az ember.
2014. jan. 21. 12:32
 2/5 anonim ***** válasza:
Én az epegörcsöt rosszabbul viseltem, mint a szülést. A szülésnél volt a fájások között időm pihenni, néha még el is aludtam. Az epegörcs viszont - legalábbis nálam - folyamatos volt, és elég intenzív. Aztán persze az is lehet, hogy azért tűnik rosszabbnak az epegörcs, amit az első válaszoló írt, hogy annak semmi értelme. a szülésnél pedig tudod, hogy remélhetőleg nemsokára vége, és a kezedbe foghatod a kisbabádat.
2014. jan. 21. 13:40
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a vesegörcs meg se közelíti a vajúdás, szülés fájdalmát. Volt már nekem is vesegörcsöm egy éjszakán át vesekő miatt, igaz rossz volt nagyon, de teljesen más típusú és mégsem az az ordítós, fallekaparós fájdalom. Nekem a vajúdás sokkal, de sokkal fájdalmasabb volt.
2014. jan. 21. 14:16
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem sem lehet összehasonlítani a vesegörcsöt és a szülést, nekem a vesegörcs sokkal rosszabb , mint egy szülés és sokkal fájdalmasabb.

De amibe most vagyok, azt nem kívánom senkinek görcsöl a vesém( tágulat és pangás van a vesémben, plusz jóslózom is és a kettő együtt eléggé sz*r, de a görcs az rosszabb még most is.

36hkm

2014. jan. 21. 14:34
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszi, hogy írtatok! Nekem a vesegörcs még, csak csak elviselhető volt, de az epegörccsel ordítottam, annyira fájt. Bár akkor már görcsölt vagy fél napja, azt hittem belehalok. :)

Ha lesz tesó és isten is úgy akarja, lesz összehasonlítási alapom. :)

2014. jan. 21. 16:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!