Mi van velem? Csak nem ilyen a vajúdás?
Figyelt kérdés
37/1 hetes kismama vagyok, 2. gyermekemet várom. Délelőtt voltam ctg-n, semmi különös dolog nem történt, még csak meg sem vizsgáltak. A múlt héten teljesen zárt voltam. 11h-tól először 6-8 perces majd 5 perces erős keményedéseim voltak, amik 50-60 mp-ig tartottak. Most jöttem ki a zuhany alól és nem hagyja abba, most már kb 3-4 percenként jönnek. Nem fájdalmas, csak kellemetlen. Konkrétan mozdulni sem tudok, de írogatni még igen. :)Tehát nem fáj, csak nagyon rossz. Szerintetek ez jósló még? Vagy kapjam össze a családot? Vagy várjak még? Nem akarok feleslegesen izgalmat okozni a környezetemnek. Köszönöm a válaszokat előre is!2014. febr. 5. 14:09
11/44 anonim válasza:
ugyanígy indult nekem is, nem fájt, kellemetlen volt. Na a kórházban, a burokrepesztés után beindult minden... Könnyű, gyors szülést!
12/44 anonim válasza:
az első 3-4 órában nekem se fájt olyan nagyon, tényleg csak rutinból indultam meg a kórház felé. összesúgtak a szülésznők, h már akkor órák óta vajúdtam, amikor érkeztem (előző este bent voltunk és hazaengedtek, ezért volt egy kis rosszallás bennük is meg bennem is). másfél óra múlva már sugárban rókáztam az összehúzódásoktól. minden terhesség más. ne izgulj, hamarosan jobban fog fáji, ha tényleg az, amire gondolunk. én a helyedben nem várnék sokat az indulással.
13/44 A kérdező kommentje:
Nonó férje vagyok. most, hogy haza jöttem, elfolyt a víz. nagyon gáz... vagy mégsem. várjuk a mentőt.
2014. febr. 5. 14:38
15/44 anonim válasza:
dehogy gáz :) nem sokára láthatjátok a babátok arcocskáját...
17/44 edit1979 válasza:
drukk-drukk, majd írjátok meg, hogy mi lett. :-)
18/44 anonim válasza:
gyors és könnyű szülést kívánok! :)
20/44 anonim válasza:
Nonó férje! Ha hazaértél, légyszi írj! Drukkolok! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!