Nektek fájt a szülés?
Figyelt kérdés
Császárosok ne írjanak.2014. febr. 4. 23:33
1/15 anonim 

válasza:

Nekem fájt, bár kevésbé, mint amire számítottam, de egy kolléganőm állítja, hogy ő mind a két fiát egy fájás nélkül szülte meg, csak onnan tudta, hogy menni kell, hogy elfolyt a magzatvize, a kitolásnál pedig az orvosok mondták, hogy mikor nyomjon, mert semmit nem érzett, még csak kósza görcsöket sem. Többen is terhesek voltunk a cégnél, mikor mesélte, könyörögtünk neki, hogy árulja el a titkát. :-)
2/15 anonim 

válasza:

Olyan nincs akinek nem fáj. Van aki intenzívebben éli meg, van aki kevésbé. Ez fájdalomküszöb függő is.
3/15 anonim 

válasza:

maga a szülés nem annyira fájt mint a vajúdás utolsó órája. az nagyon nehéz volt, teljesen kimerített az összefüggő fájdalom és igazából attól volt nehéz a szülés, hogy már alig bírtam :) de nagyon ott van már akkor, hogy tényleg csak percek vannak hátra és már csak arra gondolsz, hogy halljad felsírni :)
4/15 anonim 

válasza:

Fájt. Életemben még soha nem volt ilyen fájdalmam, de megérte. És nem is tartott olyan sokáig (kb. 4 óra hossza mindennel együtt). De a varrás (gátmetszés) utána még jobban fájt, nem hatott az érzéstelenítő.
5/15 anonim 

válasza:

Én nem bírom a fájdalmat, a fájdalom küszöböm is a béka feneke alatt van. Rettegtem, hogy fájni fog, de szerencsés voltam. 15 perc alatt szültem meg a fiam, és nem volt erősebb a fájdalmam mint amikor megjön, és görcsölök egy kicsit.
Annyira örültem, hogy gyorsan lezajlott, hogy bár szerettem volna több gyereket, nem mertem vállalni többet..
6/15 anonim 

válasza:

A vajúdás igen (12óra),a szülés már nem. Ha jól tudsz lélegezni kevésbé fáj.
9/15 anonim 

válasza:

Burokrepesztés után kezdett csak fájni, addig alig-alig vmi. Két és fél óra múlva lett meg a baba. A kitolás már nem fájt, akkora erőkifejtés mellett nem éreztem semmit. Na, de a varrást azt igen én is....wáááá:-))
10/15 anonim 

válasza:

Én szenvedtem mint egy kutya :), siránkoztam, óbégattam a vajúdás alatt, pedig nagyon nem akartam és szánalmasnak is éreztem, de hát ez van. A kitolás rész már alig fájt, meg se kottyant a vajúdáshoz képest. De ennek ellenére jó élmény volt, és büszke voltam magamra, hogy mindenféle fájdalomcsillapító nélkül végigcsináltam és a kislányom mindent feledtet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!