Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szerintetek hány éves kortól...

Szerintetek hány éves kortól nem korai már a szülés?

Figyelt kérdés

2014. febr. 4. 14:34
 1/8 anonim ***** válasza:
Értelmi szint függő. De ha már kort kell mondani, akkor szerintem 22-23. Ekkor már nem korai. Ekkor már megvan az érettségi, meg még bulizik is egy kicsit. Utána már jöhet végülis a baba, ha úgy alakul.
2014. febr. 4. 14:43
 2/8 anonim ***** válasza:
nem kortól függ hanem érettségtől és egzisztenciától. Az érettség manapság lányok esetében min. 25, fiúk esetében min. 27. Egzisztencia M.o-n kb. 30 éves kortól. nekem ez a véleményem.
2014. febr. 4. 14:44
 3/8 anonim ***** válasza:
ha az iskola be van fejezve, az illetö dolgozott is valamennyit..akkor jöhet a baba. szerintem 25-26 éves kortol..
2014. febr. 4. 14:48
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
hát szerintem azért nem árt hozzá a tartós, komoly kapcsolat és a tető a fejetek fölé
2014. febr. 4. 14:49
 5/8 anonim ***** válasza:
A kérdező nem azt kérdezte mikor a legideálisabb (egyetem, utána 1-2 év munka, stb). Hanem hogy mikortól nem korai. Ez azért mást takar. Szerintem.
2014. febr. 4. 14:54
 6/8 anonim ***** válasza:
igazad van, úgy kérdezte mikor nem korai, de szerintem ugyanaz a válasz. ha nincs rá megérve érzelmileg, szellemileg akkor korai. Ha nincs meg a minimális háttér a gyereknek, akkor korai. Ha nincs állása, akkor korai. Ha nincs szakmája és háttere akkor korai.
2014. febr. 4. 15:00
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem kor függő. 20 évesen már teljesen jó szerintem, ha volt munkája és eltudja magukat tartani.
2014. febr. 4. 15:16
 8/8 anonim ***** válasza:
ez nem korhoz,hanem értelmi szinthez kötött.lehet hogy egy 30 éves nő nem elég érett,de teszem azt egy 18 éves lány meg lehet hogy igen.persze ez nem mindenkire vonatkozik de van rá példa a közvetlen környezetemben
2014. febr. 4. 16:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!