Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 33. hétre szülni? Miért lett...

33. hétre szülni? Miért lett korai a szülés? A baba hogy volt?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 11. 21:53
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Kés ismerősöm is ekkor szült, és nem lett semmi baj a babáknak.Kicsit persze többet voltak a kórházban.Állítólag valami fertőzés okozta a koraszülést.

Én is féltem tőle, nyitvan volt már ekkor végig a méhszájam, de mégis kiírt időre szültem, sőt indították.

Miért kérded?Biztos nem lesz baj.

2010. ápr. 12. 07:55
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem kés, két:-)
2010. ápr. 12. 07:56
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is 2 ismerősöm van most, akinek korábban jött a baba, egyik 30, másik 34. hét. Egyiknél fertőzés, másiknál a lepénnyel volt gond (egy ér elzáródott és ez beindította a szülést, milyen ügyes a természet :) ). Mindketten szuper kis pasik, már elmúltak 1 évesek és semmi bajuk. Egyikük elmaradt picit a mozgásfejlődésben, de korrigált kor szerint ő is teljesen rendben van!
2010. ápr. 14. 08:41
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

szia! én is a 33. hétre szültem a lányomat. valamilyen fertőzés miatt beindult hamarabb a szülés és már nem tudták megállítani. természetes núton megszületett.

szerencsére teljesen egészséges, kiegyensúlyozott, boldog baba.

Koraszülött osztályon voltunk 1 hónapig, de amint elérte a súlyát jöttünk haza.

persze, jobb nekik végig bent, de a mai koraszülött ellátás mellett már ugyan olyan felnőttek lesznek mint mindenki más.

2010. ápr. 14. 14:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!