11/20 A kérdező kommentje:
Először is köszönöm szépen az összes választ. Most megnyugodtam egy picit, de viszont vannak itt mások is.
Ő nem dohányzik, a barátja igen. Testvérem idén minden hétvégén részeg volt és úgy esett teherbe ráadásul gyógyszer mellett. Szóval akár betegen is születhet, ezért gondoltunk a szüleimmel az abortuszon, de ő és barátja hallani sem akar róla, mert az emberölés.
A ferde szeműek (japánok, kínaiak, koreaiak stb) nem attól jellegzetesek mert hűű de magasak lennének..
A legtöbb alig 150 centi és túlsúlyos se sok van köztük. Mégis mind tudott egészséges gyereket szülni..
Ez a kérdés annyira értelmetlen, és buta kérdés mint a sógornőm szövege.
A sógornőm mindenkinek azt mondogatta, hogy ő csak császárral szülhet mert csak 150 centi magas... alig nézték hülyének.. Persze amióta megvan mindkét fia( egyik sem lett császáros) mindig szívatják a hülyeségével..
2014. jan. 31. 20:30
igen normális ennyi súly terheség alatt,simán megszülhet 2-3 kg-babát miért ne
2014. jan. 31. 20:51
Simán megtudja ez nem ettól függ. De azért nehogy már ti akarjátok eldönteni hogy megtartja -e.... nem egy nő nem vette észre hogy terhes eleinte és szedett gyógyszert és még is megtartották. De erről inkább akkor már orvos döntsön mint ti igy láthatatlanba.
2014. jan. 31. 21:19
41 kg és 160 centi voltam mikor teherbe estem. 55-tel szültem. A baba 3kg és 50 centi volt. Probléma mentes terhesség, hipergyors szülés. És 7 hónapig szoptattam is.
Bármelyik terhesség és szülés lehet amúgy problémás. Ez nem testalkattól függ. Viszont ha nagy darab az apuka, esetleg nagynak is született, előfordulhat majd méretaránytalanság. Meg ugye az sem mindegy hogy milyen széles a medendcéje.
2014. jan. 31. 21:31
Nem te meg anyukádék fogják eldönteni, hogy megtarthatja-e a babát. Ha a gyógyszer vagy bármi miatt baj lenne, az úgyis kiderülne a vizsgálatok alatt.
Hagyd ezt az orvosokra inkább!
És igen, az abortusz gyilkosság!
2014. jan. 31. 22:59
Ha a testvéred terhesen már nem iszik, akkor attól nem lesz beteg a baba, hogy a szülei ittasak voltak, amikor megfogant. Ha ez így lenne, rengeteg beteg ember lenne :)
2014. febr. 1. 11:37
Ha nem halad a szülés, nyilván megcsászározzák.
2014. febr. 1. 16:19
19/20 Nina-chan27 válasza:
Az első terhességemnél a Fogantatás környékén 39kg-ot nyomtam. És a kérdésem az, hogy hányadik terhességi hétben van a tesód?? Ez lényeges, merthogy -visszatérve magamra- az első terhességem első 3-4 hónapjában is csak 42kg voltam, aztán úgy meglendült a súlygyarapodásom -a helyes, változatos étrendnek köszönhetően, plusz kismama vitamit is szedtem-, hogy mire eljött a napja a szülésnek, addigra közel sem voltam 40kg. ;) Ideálisan kerek lettem. Valamennyit kell híznia tesódnak, a normális tartomány a terhesség megállapításakor mért alap súlya plusz (+) kb.8kg-tól--12kg-ig szokták mondani a védőnők, orvosok. A 12kg feletti plusz súlygyarapodásnál egynéhány doki már szokott aggódni. A lényeg, hogy szerintem a 40kg kevés alap súly, kivéve talán, ha liliputi növésű a tesód. DE biztosat és pontos információkat a nőgyógyásztól, védőnőtől kell megkérdezni! De ha látták már a tesódat, és elindították a terhesrendelésen, akkor az orvosa biztosan mondta neki a megfogadandó tanácsokat! Tartsa azokat be.
2014. márc. 17. 16:46
20/20 Nina-chan27 válasza:
....Jah és az első babámnál nem tudtam, hogy teherbe estem, ugyanis fogamzásgátlót szedtem és úgy történt meg mellette, egy hónapig szedtem állapotosan, és mivel nem tudtam, még bulizni is voltam, ittam is kevés alkoholt... Szóval 155cm-vel, 39kg-mal estem teherbe, majd 9 hónara rá, megszületett lányom 2850grammal, 47cm-vel :)
2014. márc. 17. 16:57
Kapcsolódó kérdések: