Babóca0129 kérdése:
Akik a kiirt idoponton tul vannal/ voltak hanyadik hetre napra szultek meg a babajukat ill. hogyan indult be a szules?
Figyelt kérdés
40+2. hkm. Valaszokat elore is koszonom.2014. jan. 31. 02:24
1/12 anonim válasza:
41+1
Indìtották, mert már nagyon kevés volt a magzatvìz.
Amùgy még 2 napot várt volna az orvos.
2/12 anonim válasza:
41+0 Kevés magzatvív és hipoxia gyanú miatt császár lett, amúgy másnap idítoták volna zselével.
3/12 anonim válasza:
40+4 napra indult magától, fájásokkal. Nem akartak indítani.
4/12 anonim válasza:
1. 40+5nél indítottak lepény problémák miatt
2. 40+3nál spontán fájásokkal
5/12 anonim válasza:
2. gyerek volt, 40+6 hetes természetes úton indult meg.
Hamarabb kibújt, mint az első baba.
6/12 A kérdező kommentje:
Nagyon szepen koszonom a valaszokat. Akkor meg kicsit kell turelmesnek lennem talan magatol beindul. Annyira nehez, hogy a feladas szelen vagyok. :(
2014. jan. 31. 07:41
7/12 gabszem válasza:
40+1 napon indult magátol fájásokkal. de szerintem el volt számolva.mert minden kalkulátor szerint 40+4 nap volt.
8/12 anonim válasza:
40 +2, spontán, fájásokkal indult
9/12 anonim válasza:
40+5. Aznap voltam NST-n és semmi jele nem volt a szülésnek. Ez délután 4kor volt. Este 10kor 5 percesekkel beindultak a fájások. Éjfélkor indultunk a kórházba, menet közben szivárogni kezdett a víz. Másnap reggel fél 8ra megvolt a lányom.
10/12 anonim válasza:
40+3-ra minden érezhető előjel nélkül egyszercsak beindult. A méhszáj viszont folyamatosan nyílt a 39. héttől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!