Vannak itt olyan kismamák akik november körülre várják babájukat?
Figyelt kérdés
Gondoltam itt kibeszèlhetnènk a várandósságot ès akár tanácsot is adhatunk egymásnak.
:)
2013. aug. 20. 18:43
1/38 anonim válasza:
November 22-re várjuk :) Én nagyon jól érzem magam, néha fáj picit a derekam, de más panaszom nincs, élvezem a várandósságot. :) Te hogy vagy? Kisfiút vagy kislányt vártok? :)
2/38 A kérdező kommentje:
na vègre valaki :) èn nov. 13 ra vagyok kiìrva ès kislány lesz.neked? :) nekem is problèma mentes a terhessègem :)
2013. aug. 20. 20:15
3/38 anonim válasza:
Nekünk kisfiú lesz :) Már számolom a napokat :)))) Nagyon várjuk! :))))
4/38 A kérdező kommentje:
van már jó nagy pocid?n mostanban sokaktól azt kapom hogy hatalmas lett a hasam :)
2013. aug. 20. 20:51
5/38 anonim válasza:
November 7-re vagyok kiírva. Én sajnos nem jól viselem a terhességet, nagyon sok probléma felmerült az utóbbi időben. :(
6/38 A kérdező kommentje:
mi a baj?milyen gondok merültek fel??? :(
2013. aug. 20. 21:46
7/38 anonim válasza:
Csatlakozom en is. Mi november 29-re varjuk masodik kisfiunkat. Eddig minden oke. Igaz a melot kezdem egyre nehezebben beirni de mar nem sok van hatra belole. Annyi meg h mi angliaban elunk
8/38 A kérdező kommentje:
mozgást milyen gyakran èrzitek ès hol?
2013. aug. 20. 22:08
9/38 anonim válasza:
november 8.kisfiut varunk. Péterfyben fogok szülni, jol vagyok eddig...amit utalok az a visszér, dolgozom még augusztusban aztan piheno :)
10/38 anonim válasza:
5-ös vagyok
Méhlepény a méhszájon, ez miatt véreztem és kórházban is voltam, el vagyok tiltva szinte mindentől, egyfolytában pihennem kell.
Alacsony vérnyomás
HPV
Haránt fekvés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!