Szül valaki november körül a Szent Margit Kórházban? Kinek mi a véleménye a kórházról?
Én kétszer szültem ott, legutóbb egy hónapja.
dokik 1000%, a szülésznők fantasztikusak, szerinetm messze az országos átlag felett
csecsemősök túlterheltek, van jó pár kifejezetten bunkó, de 3 napot ki lehet bírni.
Én igyekeztem mindkétszer minél kevesebb időre bevinni a babámat, mert sajnos nem szólnak, ha benn van és sír, h szoptads meg, 2. naptól tápszeres pótlást adnak, cukros vizet meg akár rögtön az első éjszakán. Szóval ha szoptatni akarsz, érdemes jól felvértezned magad ( a védőnőnek elég megkövült fogalmai vannak a szoptatásról, hajamat téptem, amikor hallgattam az előadását, ugyanis tipikus tejapasztó dolgokat mesélt).
ÉRdemes az lll.hu honlapot olvasgatni sokszor.
Pelenkát vinni kell, saját ruhát a bentlét alatt nem adhatsz a babára (illetve adhatsz, de átöltöztetik). Popsikendő, krém és elvileg 2 cumis üveg is kell.
Vigyél magadnak jó csúszós testápolót a mellmasszírozáshoz, fejéshez, a kézi fejést profin meg tudják tanítani!
Pelenkázást, babaápolást, még fürdetést is mutatnak, de _kérni kell_ lehetőleg reggel, mert beosztják a napjukba, ha később mész, aznapra betáblázták már magukat.
Ennivalót vigyél, mert 8-9 körül van csak reggeli, de ha más nem, a takarítónő 6kor ébreszt és éhes leszel, az tuti!
Én is kétszer szültem ott, utoljára szilveszterkor. A dokik teljesen rendben vannak, szülésznők is, bár egy-kettő volt, akit én nem csíptem. De ettől függetlenül korrektek. A csecsemősök között egy bunkó volt, a többi rendes, segítőkész. De tényleg ne várd, hogy mindent maguktól mondjanak, csináljanak. Kérdezni kell és méghozzá kedvesen!
Az ágyak tényleg szörnyűek, a wc elég gáz a nap végére, a kaja kevés és kórházi.
Én saját ruhát adtam a babáimra, nem bírtam a pólyával, amit bent adtak rá. Tettem a kis kocsijába tisztát és abba öltöztették, ha kellett.
Ha véletlen lesz még egy harmadik baba is, akkor őt is ott fogom szülni.
A tápszeres pótlás nem okozott nekem gondot. Inkább azt kapjon, mint ordítson az éhségtől egész nap. Mire hazaértem volt bőven tejem, nem kapott többször tápit. De ha szólsz, hogy a te babádnak ne adjanak semmit, akkor nem fognak, legfeljebb orvosi utasításra. Minden hónapban van szülésfelkészítő, szülőszobalátogatás, érdemes elmenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!