Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Péterfyben szül/t valaki...

Péterfyben szül/t valaki mostanság vagy esetleg velem november elején?

Figyelt kérdés
nincs dokim, bızok a szerencsémben. hogy lehetne bejutni egy szülôszobalàtogatàsra illetve szobalàtogatàsra? aki velem egyidôs és ott szül annak lenne kedve ismerkedni? 26hkm

2013. aug. 4. 17:30
 1/3 anonim ***** válasza:
Hát én már régebben szültem ottan, de nem kellett a saját doki a szülőszoba-látogatáshoz. Volt egy 3-4 alkalmas felkészítő, teljesen ingyenes és nyílt előadás, aminek a része volt ez is. Szerintem hívd fel a szülészetet és kérdezd meg, most is van-e ilyen.
2013. aug. 6. 14:12
 2/3 anonim ***** válasza:

Szia! Én a héten fogok ott szülni (remélem). Még mindig van un. babaváró program. Ma délután van az utolsó előadás. Úgyhogy szerintem is kérdezd meg őket telefonon, hogy mikor indul újra.

Nekem sincs fogadott orvosom, de már 2 naponta kell járnom vizsgálatra túlhordás miatt. Szóval elég sok mindenkivel találkoztam már. Nekem nincs rossz tapasztalatom az orvosokkal, szülésznőkkel. Mindig rendesen megvizsgálnak, aranyosak. Szerintem a szülésnél sem lesz gond.

További szép és problémamentes terhességet és könnyű szülést, ha majd eljön az ideje.

41 hkm

2013. aug. 6. 15:49
 3/3 A kérdező kommentje:
koszonom,utolso valaszolo,majd ird meg h ment a szules, kitartassst! miket kell egyebkent a kicsinek bevinni a korhazba?mibol all a korhazi csomag?vegre valaki aki itt szul :) es leirna h miket kell majd bevinnem.
2013. aug. 7. 09:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!