Mennyit kérnek a szülésznők a Péterfyben?
Figyelt kérdés
2013. márc. 17. 09:46
1/1 anonim válasza:
Az enyém egyáltalán nem mondott konkrét összeget. Sőt megadta a számát, és azt is felajánlotta, hogyha nem is fogadom fel,de kérdésem van akkor is felhívhatom ÉJJEL-NAPPAL! Ennél nem kell nagyobb emberség. A pénzt konkrétan kérdezetem, és azt mondta, nincs semmi konkrét, ha egy csoki akkor egy csoki.... de úgy tudom már csak akkor lehet szülésznőt fogadni ha van dokid is. Ha szeretnéd az elérhetőségét írj privit. Egyébként ,én 40-et adtam neki,mert tényleg hálás leszek neki míg élek, és sokat köszönhetek. Mai napig felhív ha eszébe jutunk, és érdeklődik. Ritka az ilyen....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!