Milyen volt azoknak a kismamáknak szülni akik már a 3. vagy többedik babájukat szülték?
első szülés: 26 óra
második: 4,5 óra
harmadik: 1 óra 40p
A harmadik lett a legnagyobb babám, túl is hordtam, emiatt befektettek, még szerencse, annyira gyorsan jött a bébi, hogy be se értünk volna. (Az első fél órát nem is vettem komolyan, mert már annyi jóslóm volt, azt hittem, megint csak "szórakozik", amikor elfolyt a magzatvíz, na akkor tudtam, hogy "szülünk" :o)
Köszönöm a válaszokat. Gratulálok a picikhez! :)
És megkérdezhetem, hogy a gyerekek között mennyi a kórkülönbség?
Szia!
2-2 év van a lányaink közt. Az első 1:57 percig tartott,a második majdnem 4 óra,a harmadik is majdnem 4 óra. A harmadiknál annyi volt a más,hogy eleinte össze-vissza jöttek az összehúzódások(kb: 18-16-18-12-8-19-8-18-16...percenként),majd beálltak hirtelen 6 percesre,majd váratlanul 2 percesek lettek, és 10 két perces után már a tolók jöttek.
Boldog babavárást,könnyű szülést és egészséges kisbabát!! :-)
Üdv:3 lányos,21hkm
1 vagyok
Első két gyerek között két év van, második kettő között szűk három. (Két év, 9 hónap)
1. 2002. 12 óra
2. 2004. 5 óra
3. 2009. 4 óra
2006. 3 óra
2009. 2,5 óra.
2012. még nem tudom, de remélem csökken még egy kicsit. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!