Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Vannak itt olyan kismamák...

Vannak itt olyan kismamák akik november körülre várják babájukat?

Figyelt kérdés

Gondoltam itt kibeszèlhetnènk a várandósságot ès akár tanácsot is adhatunk egymásnak.

:)

2013. aug. 20. 18:43
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:

5-ös vagyok

Én már lassan 1 hónapja megszültem. A kislányom korábban érkezett pár héttel, nagyon beteg volt, de már jól van, és növöget!

Sok sikert mindenkinek!

2013. okt. 27. 21:10
 22/38 anonim ***** válasza:

5-os mi történt? Mi volt a baj/tünet?

Az jó ha már novoget:)

2013. okt. 27. 21:21
 23/38 anonim ***** válasza:
Sziasztok! En november 14-re vagyok kiirva.Kislany lesz es a Sote II-n szulok.Jol vagyok,bar a derekam sokat faj,alig alszom es allandoan elfaradok.Mar annyira varom a szulest,de meg nincs semmi ,,jel",pedig masra sem birok gondolni kb...Ti hogy vagytok?
2013. okt. 27. 22:15
 24/38 anonim ***** válasza:
Levált a méhlepényem. Nem volt jó helyen, mert részben fedte a méhszájat. De az is lehet, hogy fertőzés miatt történt, a kislányom ugyanis tüdőgyulladással született, és az orvosa azt mondta, hogy ez lehetett egy méhen belüli fertőzés miatt is. 2,5 hétig koraszülött intenzíven voltunk, de meggyógyult, és már minden rendben.
2013. okt. 28. 08:51
 25/38 A kérdező kommentje:
gratulàlok annak aki már babázik :).nincs már hátra sok csajok.:))))
2013. nov. 1. 09:36
 26/38 anonim ***** válasza:
Hello. En nov. 25.-re vagyok kiirva hivatalosan, de az ultrahang szerint dec. 6. Nem lehet ezeken eligazodni. Holnap toltom a 37. hetet, bar tegnap azt hittem hogy megindul a szules, mert a front nagyon kikeszitett, de szerencsere nem lett baj. De mar mindenki varja a kis tronorokost, plane apa hogy az elso kisfiat a kezebe tarthassa. :) A nevet apa utan kapja, Adam lesz. :) Szerintem a kovetkezo hidegfront meg fogja inditani a szulest.
2013. nov. 4. 12:36
 27/38 anonim válasza:
Én november 15re vagyok kiírva, de még semmi jelét nem adta Kisfiam annak, hogy jönni szeretne, pedig már nagyon szeretném ha köztünk lenne... remélem nem szeretne tovább bent maradni..
2013. nov. 13. 15:38
 28/38 anonim ***** válasza:

5-ös, 22-es vagyok

kicsit hamarabb, 4én megszületett a fiam 55 centivel és 2800 grammal:) a sote kettőn szültem

tünetem annyi volt, hogy nehezen ment reggel a járás...ahogy mozogtam bejáratódott, egymás után két reggel éreztem...második nap vizsgált az orvos és kiderült, már két ujjnyi voltam. más tünet nem volt

2013. nov. 13. 16:00
 29/38 anonim ***** válasza:
Mi November 24 -re vagyunk kiírva,tudom még van időnk de én már szeretnék túl lenni rajta:-)Második kislányunk lesz,Dorinának fogják hívni.Így a vége felé egyre nehezebben bírom főleg egy 2 és fél évessel itthon.Még teljesen zárt vagyok,bár a méhnyakam teljesen megrövidült már.Kitartást nekünk:-))
2013. nov. 13. 17:34
 30/38 anonim ***** válasza:

Most bukkantam erre a kerdesre. :) En nov. 29-re vagyok kiìrva, es a Margitban fogok szulni. nekunk kisfiu lesz es mar honapok ota befordult. Ma vizsgalt az orvos es meglepodott mennyire lent van mar a kis feje. az ertekem 2100 (jo eg tudja ez mit jelent - szules idopont szempontjabol). Nekem a jaras nehezebb par napja, elore dolni, hajolni mar cseppet sem tudok. a kocsiba is alig birok beszallni :)) vezetni mar lehet hogy nem mernek. Setalni szoktam neha, de 10 perc utan belassulok, es orulnek ha inkabb kerekeim lennenek.

z.

2013. nov. 13. 23:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!