Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szent Istvánban melyik orvost...

Szent Istvánban melyik orvost javasolod?

Figyelt kérdés

Sajnos,úgy tűnik orvost kell váltanom,mert nagyon nem vagyok most megelégedve.

A "kinézett" szülésznő viszont aranyos,így a kórháznál maradnék

2014. jan. 29. 23:30
 1/9 anonim ***** válasza:
A Hamvas "pénznyelő" Ferencet semmiképp sem!
2014. jan. 30. 00:19
 2/9 anonim ***** válasza:
0%
Nézd meg a honlapon
2014. jan. 30. 00:26
 3/9 anonim ***** válasza:
En a Koiss Róberhez jarok.imadom.3-4het mulva szulok nala.
2014. jan. 30. 08:40
 4/9 anonim ***** válasza:
Radnai Katalin doktornőt ajánlom.
2014. jan. 30. 09:22
 5/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm,terhesség elején két doktornőt ajánlottak az egyik Radnai doktornő,a másik akihez most járok(jártam) Pop Andrea.

Voltam Radnainál is,de nekem nagyon felületesnek tűnt,pár perc alatt megvolt a vizsgálat,sőt az ultrahangon alig talált meg a babát,és az sem igazán tetszett,nem tűnt egy profi uh-snak..

Koiss Róbertről mit lehet tudni?Van magánrendelése?

2014. jan. 30. 15:40
 6/9 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező! Írtam Neked privát üzenetet!

Üdv! :)

2014. jan. 30. 21:54
 7/9 anonim ***** válasza:
Nekem Pop Andrea az orvosom, nagyon elégedett vagyok vele. akikről jókat hallottam még: Varsányi Hajnalka, Bábinszki Ágota.
2014. febr. 2. 03:23
 8/9 A kérdező kommentje:

Köszi szépen,én is Bábinszki Ágota felé hajlok most,mert kiderült egy kolléganőm nála szült,és nagyon jókat mesélt róla

Nekem is Pop Andrea volt az orvosom,sajnos én nem vagyok megelégedve,úgyhogy mindenképpen váltani fogok

2014. febr. 2. 17:51
 9/9 anonim ***** válasza:
Érdekelne, hogy miért, elárulod? Én még csak egyszer voltam nála, nem tervezek nála szülni, csak évenkénti szűrésre járni.
2014. febr. 2. 22:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!