Beavatkozás mentes orvost keresek, lehetőleg az Istvánban. Kihez érdemes menni?
Igen,pontosan.
Feleslegesen nem vág gátat,nem szabja meg a kismamának,hogy vajúdjon,szüljön.Nem visz császárra,mert vége a munkaidejének stb
Szia! Az Istvánban szültem, fogadott orvosom volt: Dr. Deák Mihály, szülésznőt nem fogadtam. Az épp ügyeletes szülésznőhöz kerültem, aki elmondta, hogy az első szülő nőknél mindig gátat vágnak. Ezt nem lehet megúszni, viszont én semmit nem éreztem belőle, se a vágásnál, se a varrásnál. A kérdésedből arra következtetek, hogy te is szeretnél orvost fogadni, ha így van, akkor az orvos a nap bármely szakaszában a rendelkezésedre fog állni, amikor beindul a szülésed. Az én dokim hajnali fél 1kor jött be és 3/4 3ig el sem mozdult mellőlem, míg meg nem született a baba, aztán még fél órán át mellettem volt, varrt, vizsgált. Lelkiismeretes volt. A császárról meg hallani sem akart, pedig volt olyan pont a vajúdás alatt, amikor már könyörögtem neki, h toljon a műtőbe. Remélem tudtam segíteni a válaszommal.
16 hós kisfiú anyukája
Szültem már egyet,gátvédelemmel így határozottan mondom,hogy meg lehet úszni!!
Amúgy köszönöm!
Köszönöm.
Sajnos,van egy elég rossz tapasztalatom egy Istvános orvossal,azért keresnék mást..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!