Szülés "indító" praktikákat mikor érdemes elkezdeni? Hanyadik héttől?
Mivel 37. héttől érett a baba, ezért én előbb nem mertem volna. Nah, de utána, én ittam a málnalevél teát minden este egy fél litert, ittam tonikot is, de nem volt hatása. Végül indítottak :(
Úgyhogy a homeóssal próbálkozz inkább szerintem, az hátha jobban használ :)
Könnyű (indításmentes) szülést! :)
Én azon a véleményen vagyok, hogy betöltött terminuson túl lehet próbálkozni azzal, amivel "jól esik", de igazán nem számít, mert ha a baba még maradni akar, akkor a bábakoktél se mozdítja ki. Ezt magam is próbáltam, erős rendszertelen fájásokat csinálj jó pár órára (no meg persze a hasmenést), a többi praktika csak sokkal gyengébb fájásokat, vagy semmit.
Én az első két gyerekemet a 38-on szültem, és azt hittem, én ilyen "korán szülős" vagyok, aztán a harmadik csak nem akart kibújni, 41+6-on a kórházban spontán beindult (mondjuk engem megfigyeléssel hagytak várni szerencsére).
Szóval ezt csak azért írom le, hogy semmi garancia nincs,hogy a második bent trónol majd olyan sokáig. :o)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!