Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Melyik kórházat és orvost...

Melyik kórházat és orvost javasolod Bp-en?

Figyelt kérdés

Orvost és kórházat keresnék Bp-en:

Olyat,aki támogatja a természetes,"alternatív" szülési módokat,határozott/nagy tudása van,nem az a lepasszolós fajta,telefonon elérhető,van magánrendelése

A kórházban értelemszerűen meglegyenek az ehhez szükséges feltételek,szemlélet.

Eddig 4 kórház:

István,Imre,Péterfy és Bajcsy szerepel a listámon,esetleg az Uzsoki.

Magánkórházak közül pedig a Maternity és a Róbert.

2013. dec. 30. 19:58
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Uzsoki kórház, Dr Bőze Tamás
2013. dec. 30. 20:01
 2/17 anonim ***** válasza:
ÁEK - MÁV Dr. Tidrenczel Zsolt
2013. dec. 30. 20:06
 3/17 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat mindkettőtöknek!

Sajnos,korábbi nagyon rossz tapasztalatom miatt az Áek-Máv nálam kizárva

2013. dec. 30. 20:08
 4/17 anonim ***** válasza:
2x szültem a Bajcsyban elégedett voltam mindennel.Elsőt fogadottnál szültem Őt nem ajánlom,a másodikat ügyeletesnél,Ő szuper volt nagyon P.Szikszay Ádám
2013. dec. 30. 20:12
 5/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm Neked is.

Megírnád,akár priviben is,hogy kit nem javasolsz?

2013. dec. 30. 20:17
 6/17 anonim ***** válasza:

Uzsoki, Dr. Lukács György

Nagyon tapasztalt nagyon jó orvos. A korház legjobb ultrahangosa, főorvos is.

2013. dec. 30. 21:44
 7/17 anonim ***** válasza:

A Péterfy nálam kizárva, nemtörődöm orvosok miatt és nem támogatják az alternatív szülést egyáltalán!

Uzsoki is ki van zárva, az nem saját tapasztalatom, hanem barátnők tapasztalata miatt. Előbb császároznak meg, mint, hogy "alternatívak" legyenek bármiben.

Én az Istvánban fogok szülni jövőre, ha minden igaz, de ha nem jön be a doki, akit ajánlottak, akkor szintén Imre vagy Bajcsy.

2013. dec. 30. 22:43
 8/17 anonim ***** válasza:

Szia!

Én a Bajcsyban fogok szülni Dr Toldi Lászlónál

2013. dec. 30. 22:45
 9/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek,várom továbbra is a tapasztalatokat!

Péterfyről más területen(fülészet,baleseti) kellemes csalódás volt többszörösen is,normális orvosokkal,nővérekkel,de a szülészeti részlegét nem igazán ismerem.

Imrében mióta a SOTE I-ről átment az osztályvezető,állítólag már messze nem olyan természetes szülés pártiak.

Az István szemlélete szimpatikus lenne,ott már jártam is személyesen,de sajnos elég "ramaty" az osztály úgy láttam

2013. dec. 30. 23:18
 10/17 anonim ***** válasza:
41%
Én is ismerem az Uzsokiban Dr.Bőze Tamást. Nagyon jó fej, fiatalos, lendületes orvos. Ismerem a Bajcsyban Dr. Toldi Lászlót is, róla hasonlókat tudok mondani. Én személy szerint viszont a Bajcsyban nem szűlnék, nagyon unszimpatikus hely volt mindig is. Az Uzsoki nekem jobban bejön, tiszta, modern kórház, segítőkész személyzet és a szülőszoba is nagyon kényelmes, nyugtató hely.
2013. dec. 31. 07:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!