Melyik kórházat és orvost javasolod Bp-en?
Orvost és kórházat keresnék Bp-en:
Olyat,aki támogatja a természetes,"alternatív" szülési módokat,határozott/nagy tudása van,nem az a lepasszolós fajta,telefonon elérhető,van magánrendelése
A kórházban értelemszerűen meglegyenek az ehhez szükséges feltételek,szemlélet.
Eddig 4 kórház:
István,Imre,Péterfy és Bajcsy szerepel a listámon,esetleg az Uzsoki.
Magánkórházak közül pedig a Maternity és a Róbert.
Köszi a válaszokat mindkettőtöknek!
Sajnos,korábbi nagyon rossz tapasztalatom miatt az Áek-Máv nálam kizárva
Köszönöm Neked is.
Megírnád,akár priviben is,hogy kit nem javasolsz?
Uzsoki, Dr. Lukács György
Nagyon tapasztalt nagyon jó orvos. A korház legjobb ultrahangosa, főorvos is.
A Péterfy nálam kizárva, nemtörődöm orvosok miatt és nem támogatják az alternatív szülést egyáltalán!
Uzsoki is ki van zárva, az nem saját tapasztalatom, hanem barátnők tapasztalata miatt. Előbb császároznak meg, mint, hogy "alternatívak" legyenek bármiben.
Én az Istvánban fogok szülni jövőre, ha minden igaz, de ha nem jön be a doki, akit ajánlottak, akkor szintén Imre vagy Bajcsy.
Szia!
Én a Bajcsyban fogok szülni Dr Toldi Lászlónál
Köszönöm mindenkinek,várom továbbra is a tapasztalatokat!
Péterfyről más területen(fülészet,baleseti) kellemes csalódás volt többszörösen is,normális orvosokkal,nővérekkel,de a szülészeti részlegét nem igazán ismerem.
Imrében mióta a SOTE I-ről átment az osztályvezető,állítólag már messze nem olyan természetes szülés pártiak.
Az István szemlélete szimpatikus lenne,ott már jártam is személyesen,de sajnos elég "ramaty" az osztály úgy láttam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!