Melyik kórházat és orvost javasolod Bp-en?
Orvost és kórházat keresnék Bp-en:
Olyat,aki támogatja a természetes,"alternatív" szülési módokat,határozott/nagy tudása van,nem az a lepasszolós fajta,telefonon elérhető,van magánrendelése
A kórházban értelemszerűen meglegyenek az ehhez szükséges feltételek,szemlélet.
Eddig 4 kórház:
István,Imre,Péterfy és Bajcsy szerepel a listámon,esetleg az Uzsoki.
Magánkórházak közül pedig a Maternity és a Róbert.
Szia!
En 2 honapja szultem a Sote II-n,abszolut pozitiv tapasztalat.Csaladias szuloszoba,van labda,lehet zuhanyozni...Tamogatjak a gatvedelmet.Mindenki nagyon kedves es emberseges volt.
En egy nagyon fiatal doktornonel szultem,o volt ugyeletben,de ilyen kedves,lelkiismeretes orvossal meg soha nem talalkoztam!
Bar neki nincs maganrendelese,a korhazban sok orvos van,akik rendelnek maganban es sok jot hallottam roluk a lanyoktol az osztalyon :-)
Sok sikert a korhaz es az orvos kivalasztasahoz,szep es konnyu szulest, egeszseges babat! :-)
Köszönöm a válaszokat!
Mindenkinek ment a zöld kéz!
Én az Uzsokit szívből merem ajánlani. Orvosom nem volt fogadott, ügyeletesnél szültem, de vele is meg voltam elégedve. Ő Dr. Telek Tamás rezidens volt.
De Bőze doktorral is sokat találkoztam, többször vizsgált. Csak megerősíteni tudom, amiket róla írtak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!