Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Csepeli vagyok, nem rég óta...

Csepeli vagyok, nem rég óta lakom itt, valaki ajánlana egy jó orvost és kórházat? 16 hetes kismama

Figyelt kérdés
Jahn Ferenc Kizárva
2013. ápr. 17. 10:28
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
miért nem akarsz a dél pestibe menni?nem tudom,rendel-e még,de én Szathmáry Györgyhöz jártam terhesgondozásra 4 éve,de szülést már nem vállalt akkor sem
2013. ápr. 17. 12:16
 2/17 anonim ***** válasza:

Csak annyiban tudok segíteni, hogy akik az sztk-ban rendelnek, azok közül csak egy vállal szülést (a nevét nem tudom), de ő is a Jahn Ferencben.

Én Fejérvári Szabolcshoz jártam, nagyon szerettem. 2 év múlva is emlékezett rám. Aztán van még a Kerényi, a Szathmáry, a Zsolnai (na őt nem szerettem), meg van valami nő is.

2013. ápr. 18. 17:54
 3/17 A kérdező kommentje:
A Kerényihez járok terhesrendelésre,jó orvos,és a Jahn Ferencről csak annyit, voltam ott missed ab-on szörnyű volt,nemtudom szülni milyen lenne ott,valami tapasztalat?
2013. ápr. 19. 08:55
 4/17 anonim ***** válasza:
Állítólag nagyon modern lett a szülészet. Menj el és nézd meg. Én oda tartoztam még az első babámmal, de nem oda mentem szülni, inkább az Istvánban szültem.
2013. ápr. 19. 09:24
 5/17 anonim ***** válasza:

Dr. Ruscsák Mihály-t nagyon tudom neked ajánlani (SOTE2).

Nagyon jó volt vele szülni és gyors, nagyon tudja a dolgát! Csepelen van a magánrendelése a saját háza mögött kialakított rendelőben! Kicsit autentikus a rendelő (régies), de a doktor úr nagyon tapasztalt és nagyon tudja a dolgát! 1éves kislány anyukája!

2013. ápr. 20. 13:06
 6/17 A kérdező kommentje:

Szia,és a Rustyák Dr-nál mennyi a terhesrendelés ill.szülés?

Ha jól olvastam,te nála szültél?

2013. ápr. 21. 15:06
 7/17 anonim ***** válasza:
A terhesrendelésre már nem emléxek, mert ő nekem nem orvosom volt, hanem csak vele szültem (mert a dokim már nem vállal és ők barátok régóta, így őt ajánlotta a dokim) :) Szülésért én 100ezret fizettem... Nagyon nagyon elégedett voltam és az a pár alkalom amit találkoztam vele az is nagyon pozitív volt, úgy vizsgál, nyúl hozzád, h észre sem veszed... szülés alatt is minden nagyon rendben volt, 4óra alatt meglett a kislányom ráadásul a doki szülinapján :) (vidékről 1óra alatt fent volt a szülés napján) Ha bármi érdekel vele kapcsolatban írj privit nagyon szívesen válaszolok!
2013. ápr. 22. 11:02
 8/17 A kérdező kommentje:
Szülésznőt fogadok és a Jahn Ferencnél maradok,a szülésznő sokkal többet ér,mintha orvosom lenne:)Ti így gondoljátok?
2013. ápr. 22. 12:29
 9/17 anonim ***** válasza:
Szerintem is jó döntés szülésznőt fogadni, de akkor már inkább a kórházakat nézd meg első körben. Én pl a szent Istvánt nagyon tudom ajánlani, ha egyetértessz a bababarát szemlélettel. De sokan dícsérik az Imrét is.
2013. ápr. 22. 14:07
 10/17 A kérdező kommentje:
A Szent István szép illetve még az Uzsoki utcai is nagyon szimpatikus:)nehéz választani,szülésznőt kell keresnem és akkor az lessz,az a kórház:)De meg is kellene nézni nem?:))
2013. ápr. 22. 14:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!