Csepeli vagyok, nem rég óta lakom itt, valaki ajánlana egy jó orvost és kórházat? 16 hetes kismama
Figyelt kérdés
Jahn Ferenc Kizárva2013. ápr. 17. 10:28
1/17 anonim válasza:
miért nem akarsz a dél pestibe menni?nem tudom,rendel-e még,de én Szathmáry Györgyhöz jártam terhesgondozásra 4 éve,de szülést már nem vállalt akkor sem
2/17 anonim válasza:
Csak annyiban tudok segíteni, hogy akik az sztk-ban rendelnek, azok közül csak egy vállal szülést (a nevét nem tudom), de ő is a Jahn Ferencben.
Én Fejérvári Szabolcshoz jártam, nagyon szerettem. 2 év múlva is emlékezett rám. Aztán van még a Kerényi, a Szathmáry, a Zsolnai (na őt nem szerettem), meg van valami nő is.
3/17 A kérdező kommentje:
A Kerényihez járok terhesrendelésre,jó orvos,és a Jahn Ferencről csak annyit, voltam ott missed ab-on szörnyű volt,nemtudom szülni milyen lenne ott,valami tapasztalat?
2013. ápr. 19. 08:55
4/17 anonim válasza:
Állítólag nagyon modern lett a szülészet. Menj el és nézd meg. Én oda tartoztam még az első babámmal, de nem oda mentem szülni, inkább az Istvánban szültem.
5/17 anonim válasza:
Dr. Ruscsák Mihály-t nagyon tudom neked ajánlani (SOTE2).
Nagyon jó volt vele szülni és gyors, nagyon tudja a dolgát! Csepelen van a magánrendelése a saját háza mögött kialakított rendelőben! Kicsit autentikus a rendelő (régies), de a doktor úr nagyon tapasztalt és nagyon tudja a dolgát! 1éves kislány anyukája!
6/17 A kérdező kommentje:
Szia,és a Rustyák Dr-nál mennyi a terhesrendelés ill.szülés?
Ha jól olvastam,te nála szültél?
2013. ápr. 21. 15:06
7/17 anonim válasza:
A terhesrendelésre már nem emléxek, mert ő nekem nem orvosom volt, hanem csak vele szültem (mert a dokim már nem vállal és ők barátok régóta, így őt ajánlotta a dokim) :) Szülésért én 100ezret fizettem... Nagyon nagyon elégedett voltam és az a pár alkalom amit találkoztam vele az is nagyon pozitív volt, úgy vizsgál, nyúl hozzád, h észre sem veszed... szülés alatt is minden nagyon rendben volt, 4óra alatt meglett a kislányom ráadásul a doki szülinapján :) (vidékről 1óra alatt fent volt a szülés napján) Ha bármi érdekel vele kapcsolatban írj privit nagyon szívesen válaszolok!
8/17 A kérdező kommentje:
Szülésznőt fogadok és a Jahn Ferencnél maradok,a szülésznő sokkal többet ér,mintha orvosom lenne:)Ti így gondoljátok?
2013. ápr. 22. 12:29
9/17 anonim válasza:
Szerintem is jó döntés szülésznőt fogadni, de akkor már inkább a kórházakat nézd meg első körben. Én pl a szent Istvánt nagyon tudom ajánlani, ha egyetértessz a bababarát szemlélettel. De sokan dícsérik az Imrét is.
10/17 A kérdező kommentje:
A Szent István szép illetve még az Uzsoki utcai is nagyon szimpatikus:)nehéz választani,szülésznőt kell keresnem és akkor az lessz,az a kórház:)De meg is kellene nézni nem?:))
2013. ápr. 22. 14:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!