Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A kismama a császár utáni 24...

A kismama a császár utáni 24 órát melyik osztályon tölti?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 16. 23:19
 1/9 anonim ***** válasza:
0%
Az intenzíven.
2013. ápr. 16. 23:43
 2/9 anonim ***** válasza:
9kor született a fiam 1ig voltam a szülőszobán (akkor lett üres a szobám elvileg csak 11 ig kellett volna. Utána pedig a normál szülészeti osztályon vagy hogy hívják, ahol mindenki van a gyerekével.
2013. ápr. 17. 00:19
 3/9 anonim ***** válasza:
Szia!A debreceni Klinikán szültem 2x császárral,az első 12 órát a szülőszobán töltöttem,majd a 12 óra elteltével felkeltettek pisilni és zuhanyozni,majd lementünk a gyermekágyas osztályra.
2013. ápr. 17. 06:20
 4/9 anonim ***** válasza:
Szt. János kórház, egyből a gyermekágyas kórterembe toltak
2013. ápr. 17. 06:26
 5/9 anonim ***** válasza:

Miskolcon szültem. Rögtön a gyermekágyas szobába toltak. Van egy külön a császárosoknak ahol 24 órát ott töltöttünk és mikor letelt akkor a szembe lévő szobába toltak pl engem...de egy folyosón volt az összes szoba :)

2hónapos kislány anyukája

2013. ápr. 17. 07:13
 6/9 anonim ***** válasza:
en mindketszer a csaszaros orzoben voltam 6 orat, utana toltak at a gyermekagyra!
2013. ápr. 17. 08:45
 7/9 anonim ***** válasza:
Kisvárdán császár után a műtő melletti őrzőbe toltak.
2013. ápr. 17. 19:53
 8/9 anonim ***** válasza:
Uzsokiban is egyből a gyermekágyas szobába toltak.
2013. ápr. 17. 21:52
 9/9 anonim ***** válasza:

attól függ, hogy hol szülsz. Van ahol van posztoperatív ellátás és van császáros őrző. Ha ilyen helyen szülsz akkor császár után itt leszel 24 órát. Ez az általános, de ha nagyon zsúfolt hamarabb is átkerülhetsz a gyerekágyra.

Ahol nincs őrző, ott osztályra kerül a kismama, ez is kórházanként változó, van ahol van császáros kórterem, van ahol sima gyerekágyra rakják a kismamát. :)

2013. ápr. 28. 14:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!