Csepeli vagyok, nem rég óta lakom itt, valaki ajánlana egy jó orvost és kórházat? 16 hetes kismama
Figyelt kérdés
Jahn Ferenc Kizárva2013. ápr. 17. 10:28
11/17 anonim válasza:
Bizony, érdemes elmenni megnézni! Szent Istvánban szerda délutánonként van szülőszoba látogatás. Addig menj, amíg nem viseled nehezen a terhességet a meleg miatt :)
12/17 A kérdező kommentje:
Igaz,miszerint nem lehet már szülésznőt fogadni?remélem nem igy van:)
2013. ápr. 22. 15:22
13/17 anonim válasza:
Ebben sajnos nem vagyok tájékozott, mert sem orvosom, sem szülésznőm nincs. Viszont hallani sem hallottam róla, hogy nem lehet fogadni.
14/17 anonim válasza:
Szülésznőt nem lehet önmagában fogadni! Szerintem a SOTE1 vagy SOTE2-t válaszd mert azok a legfelszereltebb, ha bármi lenne a babával... Szerintem a legfontosabb, h tudjam, h én is és a babám is biztonságban legyen! A többi nem számít! És egyik morház sem olyan felszerelt mint a SOTE
15/17 kovacs magdolna2 válasza:
Rustyak Mihályt nem ajánlom mert mikor mondtam hogy a levofloxacin, ciprofloxacin antibiotikum tonktetett akkor oda irta menjek pszichiatriara.
Úgy pár millióan rokkantak már le tőle. Engem így úgy érzem hogy megalazott. De sajnos az orvosoknak 90 % fingja nincs mit írnak fel.
16/17 kovacs magdolna2 válasza:
Rustyak Mihályt
En nem ajánlom, megalazott és ketsegbevonta a fajdalmaimat , azt mondta menjek pszichiatriara.
Senkinek nem ajanlom
17/17 kovacs magdolna2 válasza:
Azt mondta nincs hasives vaginalis polineuropatia pedig van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!