Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Csepeli vagyok, nem rég óta...

Csepeli vagyok, nem rég óta lakom itt, valaki ajánlana egy jó orvost és kórházat? 16 hetes kismama

Figyelt kérdés
Jahn Ferenc Kizárva
2013. ápr. 17. 10:28
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Bizony, érdemes elmenni megnézni! Szent Istvánban szerda délutánonként van szülőszoba látogatás. Addig menj, amíg nem viseled nehezen a terhességet a meleg miatt :)
2013. ápr. 22. 15:00
 12/17 A kérdező kommentje:
Igaz,miszerint nem lehet már szülésznőt fogadni?remélem nem igy van:)
2013. ápr. 22. 15:22
 13/17 anonim ***** válasza:
Ebben sajnos nem vagyok tájékozott, mert sem orvosom, sem szülésznőm nincs. Viszont hallani sem hallottam róla, hogy nem lehet fogadni.
2013. ápr. 22. 16:23
 14/17 anonim ***** válasza:
Szülésznőt nem lehet önmagában fogadni! Szerintem a SOTE1 vagy SOTE2-t válaszd mert azok a legfelszereltebb, ha bármi lenne a babával... Szerintem a legfontosabb, h tudjam, h én is és a babám is biztonságban legyen! A többi nem számít! És egyik morház sem olyan felszerelt mint a SOTE
2013. ápr. 22. 20:16
 15/17 kovacs magdolna2 ***** válasza:

Rustyak Mihályt nem ajánlom mert mikor mondtam hogy a levofloxacin, ciprofloxacin antibiotikum tonktetett akkor oda irta menjek pszichiatriara.

Úgy pár millióan rokkantak már le tőle. Engem így úgy érzem hogy megalazott. De sajnos az orvosoknak 90 % fingja nincs mit írnak fel.

2022. aug. 25. 20:48
 16/17 kovacs magdolna2 ***** válasza:

Rustyak Mihályt

En nem ajánlom, megalazott és ketsegbevonta a fajdalmaimat , azt mondta menjek pszichiatriara.

Senkinek nem ajanlom

2022. aug. 25. 21:34
 17/17 kovacs magdolna2 ***** válasza:
Azt mondta nincs hasives vaginalis polineuropatia pedig van.
2022. aug. 26. 05:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!