Anyukák, akik átélték a császármetszést?
Szia! :) hasonlo nalam is :)
En 98 kg kezdtem es 124 volt a mutoasztalon... Hat ciki volt :)))
A Fiam 4310 volt es 58 centi...
En is szules utan egy hettel 112 voltam es ugy orultem, mint mas a 90-60-90-nek :)
En most 11 hetes vagyok, egyenlore onszorgalombol tartom a szenhidratdietat es 2 kilot fogytam eddig...
En most 108al kezdtem de nem all szandekomban a mutoasztalon megint 120 kilo koruli erteket mondani...
En is elovettem a Fiammal hordott terhesgatyat (egy sima 48as tescoban vett gatyaba varrattam baratnommel egy pocakbetetet ami patenttal engedheto volt... Jesszus uristen mekkora hasam volt :) egy nagyparna elfer a gatyaban, mar tudom, hogy.miert kerdezgettek, hogy ikrek?
Azt mondtak a Fiam 1 honapos baba mereteivel szuletett! Remeljuk a kovetkezo is ekkora lesz :) Nektek is ugyanazt kivanom! Gyonyoruek az oriasbebik :)
Legalabbis nekem tetszenek a 4 kilos ujszulottek :)
Szia! En 2 honapja szultem surgossegi csaszarral.13 ora vajudas utan rossz ctg miatt lett csaszar.Kicsit kaba voltam mar a faradtsagtol es a fajdalomtol,de azert leirom amire emlekszem.
,,Leteptek" rolam a haloinget,fel kellett fekudnom egy gurulos agyra,amin betoltak a mutobe.Ott at kellett fekudni a mutoasztalra.Kaptam sapkat es vmi labzsakot.Erzestelenitest eszre sem vettem.Azonnal hatott.Utana lefertotlenitettek,betettek a katetert (ez sem tunt fel amugy),aztan kerdezgettek,hogy amit hozzam erint muszer az hideg vagy meleg...A mutetet nyilvan nem lattam a fuggonytol,viszont ereztem,amit csinalnak,csak ilyen tompan,fajdalom nelkul.Az aneszteziologus a fejemnel ult es beszelt hozzam.A babat megmutattak,aztan elvittek vizsgalni es furdetni,majd kivittek a paromnak (utana az orzoben egyutt voltunk harman).
Nekem borzalmas volt az egesz,de nem fizikalisan,hanem lelkileg,mert aggodtam a pici miatt.
Nekem utana izomlazhoz hasonlo erzesem volt,de nem volt veszes igazabol.
9-es vagyok, és szombaton túlestem rajta.
Sokan megírtátok, a műtét hogy zajlik, hát tényleg nem vészes. Nekem ám fájt az érzéstelenítés sem. A műtét elején egy kicsit rosszul lettem, szóltam az anesztesnek. Mondta, hogy leesett a vérnyomásom, de gyorsan elmúlt, törölgetett, beszélt hozzám....mondta, h épp mit csinál az orvos.
A műtét után valóban ég a has, közben infuzioban az oxitocin...folyamatos görcsök a méhösszehúzodások miatt. 6-7 óra után fel kell állni, kicsit mosakodni, aztán visszafekvés. Természetesen segítséggel. A katétert másnap reggel veszik ki, és szinten másnap nálunk átkerül a kismama a baba-mamás szobában. Este senna
Folyt:
Este senna tea, ami hashajtó, ha sikerült, akkor másnap kiveszik a drén csövet a sebből. Utána már jobb egy kicsit, illetve napról napra könnyebb. 3.-4. nap belőlel a tej, lehet a szoptatásra koncentrálni. Még a kórházban vagyok, és most a mellem jobban faj mint a hasam...
Azért csodálatos az emberi test, milyen gyorsan regenerálòdik.
Egy hét múlva már csak egy szép emlék...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!