Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Anyukák? Nektek az alábbi...

Anyukák? Nektek az alábbi dolog nagy gondot okozna?

Figyelt kérdés

Egyik nagyon közeli ismerősöm most szült, és már a szülése előtt megbeszéltünk, hogy meglátogatom őket a kórházban, max. 10 percet fogom "zavarni".

Egyrészt nagyon kíváncsi vagyok a kisbabájára, másrészt pár hónapon belül én is szülni fogok ugyanabban a kórházban és így van lehetőségem körülnézni az osztályon. A szülése előtt hónapokkal napi szinten beszélgettünk a terhességünkről, a kórházról, az ott dolgozókról. Nyilván kíváncsi vagyok a friss élményekre, csakis nagy vonalakban. Közös ismerősünk célzott rá, hogy ez hülyeség, és hogy ő nem akarja zavarni a friss anyukát, meg biztos ellepi az egész família, úgyhogy ő nem megy. Persze ő gyerekkel ment volna.

Ezért egy picit most kellemetlenül is érzem magam, mivel én sem szültem még, és nem tudom, hogy ez tényleg olyan nagy gondot jelenthet? Úgyis mennem kell uh-ra ugyanoda, 1 emelettel feljebb vannak. Egyébként szülés előtt többször is megkérdeztem, hogy nem okoz-e neki gondot a gyors látogatásom, és mondta hogy neeem, dehogy.

Mit gondoltok?

Illetve vinnétek valami kis csekélységet a friss anyukának és a babájának?

Köszönöm előre is a válaszokat.

2014. jan. 22. 13:18
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Simán meglátogatnám! Igen vigyél nekik valamit mert úgy illik.:)
2014. jan. 22. 13:20
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
Ha azt mondta, hogy látogasd meg nyugodtan, akkor mehetsz. Amikor én szültem, akkor volt ott olyan anyuka, akit rengetegen látogattak és ő örült neki. Én megkértem a barátnőimet, rokonaimat, munkatársaimat, hogy a kórházba ne jöjjenek be, de itthon mindenkit nagyon szívesen látok. Úgyhogy ez abszolút személyfüggő.
2014. jan. 22. 13:21
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
kérdezd meg az illetékest ha ö azt mondja menj nyugodtan akkor menj. Mivel emgbeszéltétek ezt elözöleg igy valószinüleg nem zavarnád. van aki 6 hétig senkit nem enged a baba közelébe van akit nem zavar ha pár nap után már mennek látogatók. Én szeritnem az leszek akit nem zavar, persze mondjuk influenza szezonban nem engedném de egébként igen.
2014. jan. 22. 13:22
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
Ha megbeszéltétek és nem órákat ülsz ott miért ne? :) bár én 10perc után szépen megértem mindenkit hogy menjen haza és bocsánatot kértem , nagyon rosszul éreztem magam (császároztak) ha jól lettem volna akkor egyáltalán nem zavart volna, minden jót
2014. jan. 22. 13:23
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
Miután ő is azt mondta, hogy menj nyugodtan, így persze, hogy látogasd meg. Én mindig örültem a látogatóknak.
2014. jan. 22. 13:25
 6/20 anonim ***** válasza:
100%

Kérdezd meg tőle, hogy mit szeretne.

Az egy dolog, hogy az ember mit képzel el még szülés előtt, kérdés lehet, hogy milyen állapotban van, de ezt egyedül ő tudja megmondani...

2014. jan. 22. 13:25
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
őt kérdezd meg. Én olyan pocsékul éreztem magam, hogy végül megkértük a rokonokat, ne jöjjenek be
2014. jan. 22. 13:32
 8/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem hívd fel előtte, és kérdezd meg hogy hogy van és meglátogathatod e.
 9/20 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezd meg. Én nagyon nem örültem a látogatóknak. Egyrészt az ágyon felülni is alig bírtam napokig, a látogatókhoz meg ki kellett menni és egy műanyag széken ülni, de ami miatt nagyon rossz volt, hogy a babát nem lehetett kivinni, tehát amíg én a látogatókat fogadtam, addig a baba egyedül volt a szobában, vagy jó esetben a szobatársam bennt volt, ha neki épp nem volt látogatója.
 10/20 A kérdező kommentje:

Persze, megkérdezem, hogy mehetek-e és hogy mikor. Azt tudni kell róla, hogy egy végbemenőkig szerény nő, aki sosem bántott még meg senkit sem szerintem. Azt is megkérdezem, hogy van-e valamire szüksége, esetleg kívánsága, de erre tuti biztos nem fog mondani semmit. :)

A csokit szereti, úgyhogy az nyerő ötlet.

2014. jan. 22. 13:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!