Anyukák? Nektek az alábbi dolog nagy gondot okozna?
Egyik nagyon közeli ismerősöm most szült, és már a szülése előtt megbeszéltünk, hogy meglátogatom őket a kórházban, max. 10 percet fogom "zavarni".
Egyrészt nagyon kíváncsi vagyok a kisbabájára, másrészt pár hónapon belül én is szülni fogok ugyanabban a kórházban és így van lehetőségem körülnézni az osztályon. A szülése előtt hónapokkal napi szinten beszélgettünk a terhességünkről, a kórházról, az ott dolgozókról. Nyilván kíváncsi vagyok a friss élményekre, csakis nagy vonalakban. Közös ismerősünk célzott rá, hogy ez hülyeség, és hogy ő nem akarja zavarni a friss anyukát, meg biztos ellepi az egész família, úgyhogy ő nem megy. Persze ő gyerekkel ment volna.
Ezért egy picit most kellemetlenül is érzem magam, mivel én sem szültem még, és nem tudom, hogy ez tényleg olyan nagy gondot jelenthet? Úgyis mennem kell uh-ra ugyanoda, 1 emelettel feljebb vannak. Egyébként szülés előtt többször is megkérdeztem, hogy nem okoz-e neki gondot a gyors látogatásom, és mondta hogy neeem, dehogy.
Mit gondoltok?
Illetve vinnétek valami kis csekélységet a friss anyukának és a babájának?
Köszönöm előre is a válaszokat.
Kérdezd meg tőle, hogy mit szeretne.
Az egy dolog, hogy az ember mit képzel el még szülés előtt, kérdés lehet, hogy milyen állapotban van, de ezt egyedül ő tudja megmondani...
Persze, megkérdezem, hogy mehetek-e és hogy mikor. Azt tudni kell róla, hogy egy végbemenőkig szerény nő, aki sosem bántott még meg senkit sem szerintem. Azt is megkérdezem, hogy van-e valamire szüksége, esetleg kívánsága, de erre tuti biztos nem fog mondani semmit. :)
A csokit szereti, úgyhogy az nyerő ötlet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!