Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Anyukák? Nektek az alábbi...

Anyukák? Nektek az alábbi dolog nagy gondot okozna?

Figyelt kérdés

Egyik nagyon közeli ismerősöm most szült, és már a szülése előtt megbeszéltünk, hogy meglátogatom őket a kórházban, max. 10 percet fogom "zavarni".

Egyrészt nagyon kíváncsi vagyok a kisbabájára, másrészt pár hónapon belül én is szülni fogok ugyanabban a kórházban és így van lehetőségem körülnézni az osztályon. A szülése előtt hónapokkal napi szinten beszélgettünk a terhességünkről, a kórházról, az ott dolgozókról. Nyilván kíváncsi vagyok a friss élményekre, csakis nagy vonalakban. Közös ismerősünk célzott rá, hogy ez hülyeség, és hogy ő nem akarja zavarni a friss anyukát, meg biztos ellepi az egész família, úgyhogy ő nem megy. Persze ő gyerekkel ment volna.

Ezért egy picit most kellemetlenül is érzem magam, mivel én sem szültem még, és nem tudom, hogy ez tényleg olyan nagy gondot jelenthet? Úgyis mennem kell uh-ra ugyanoda, 1 emelettel feljebb vannak. Egyébként szülés előtt többször is megkérdeztem, hogy nem okoz-e neki gondot a gyors látogatásom, és mondta hogy neeem, dehogy.

Mit gondoltok?

Illetve vinnétek valami kis csekélységet a friss anyukának és a babájának?

Köszönöm előre is a válaszokat.

2014. jan. 22. 13:18
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Biztos szólna ha zavarná hogy meglátogatod (én eléggé mulya vagyok, de ha a gyerekről van szó akkor határozottan kiállok mellette), szerintem menj nyugodtan. Én is örültem minden látogatónak! Feltétlenül moss kezet mielőtt a baba közelébe mész (biztos egyébként is megtennéd, csak úgy leírtam)
2014. jan. 22. 13:55
 12/20 anonim ***** válasza:
92%
Gyümölcslevet vigyél neki. Sokat kell inni hogy meginduljon a tej. Annak biztos örülne és tuti elfogy:)
2014. jan. 22. 14:09
 13/20 anonim ***** válasza:

Biztosan örülne, ha mondta is.

Én is most voltam a barátnőmnél, gyümölcslevet vittem meg egy könyvet: Janikovszky Éva: Örülj, hogy fiú!

Levest szerettem volna, de a férje mindig egy halom kaját visz neki.:)

2014. jan. 22. 14:40
 14/20 anonim ***** válasza:

Ha megbeszéltétek,akkor menj nyugodtan:)

A kórházi koszt (legalábbis ahol én voltam) nem volt túl bőséges,így vihetsz neki esetleg valamilyen harapnivalót (pogácsa,szendvics) is,innivalót,biztos örülni fog neki!

2014. jan. 22. 15:56
 15/20 anonim ***** válasza:

Szerintem is hívd fel. Én szülés előtt azt hittem, örülni fogok mindenkinek, aztán alig bírtam talpra állni, a családomat is nehezen viseltem.

A gyümölcslé jó ötlet. :)

2014. jan. 22. 16:54
 16/20 anonim ***** válasza:

lehet, hogy hatalmas baromságot mondok, de én úgy tudom, friss kismamáknak nem szabad csokit vinni.

Rostos levek, gyümölcsök jó ötlet (rostok miatt)

2014. jan. 22. 21:21
 17/20 anonim ***** válasza:
Szerintem meg hívd fel szülés után, hogy bemenj-e. Sok mindent máshogy gondol az ember előtte, és utána. Én is mondtam pár embernek, hogy peeersze, gyertek majd be, aztán a hátam közepére sem kívántam őket még csak pár percre sem...
2014. jan. 23. 11:45
 18/20 anonim ***** válasza:

Rostos üdítő nagyon jó ötlet, úgyis szüksége van a kismamának folyadékpótlásra és megkönnyíti a wc-zést is + egészséges.

Ha ő nem mondta, hogy zavarnál akkor szerintem menj bátran :)

2014. jan. 23. 16:10
 19/20 A kérdező kommentje:

Végül nem mentem be, mert utólag kiderült, hogy nagyon nehéz szülése volt, és rettentő módon legyengítette.

Nagyon köszönöm a tanácsokat! :)

2014. jan. 23. 20:25
 20/20 anonim ***** válasza:
-.-
2014. jan. 27. 13:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!