Anyukák? Nektek az alábbi dolog nagy gondot okozna?
Egyik nagyon közeli ismerősöm most szült, és már a szülése előtt megbeszéltünk, hogy meglátogatom őket a kórházban, max. 10 percet fogom "zavarni".
Egyrészt nagyon kíváncsi vagyok a kisbabájára, másrészt pár hónapon belül én is szülni fogok ugyanabban a kórházban és így van lehetőségem körülnézni az osztályon. A szülése előtt hónapokkal napi szinten beszélgettünk a terhességünkről, a kórházról, az ott dolgozókról. Nyilván kíváncsi vagyok a friss élményekre, csakis nagy vonalakban. Közös ismerősünk célzott rá, hogy ez hülyeség, és hogy ő nem akarja zavarni a friss anyukát, meg biztos ellepi az egész família, úgyhogy ő nem megy. Persze ő gyerekkel ment volna.
Ezért egy picit most kellemetlenül is érzem magam, mivel én sem szültem még, és nem tudom, hogy ez tényleg olyan nagy gondot jelenthet? Úgyis mennem kell uh-ra ugyanoda, 1 emelettel feljebb vannak. Egyébként szülés előtt többször is megkérdeztem, hogy nem okoz-e neki gondot a gyors látogatásom, és mondta hogy neeem, dehogy.
Mit gondoltok?
Illetve vinnétek valami kis csekélységet a friss anyukának és a babájának?
Köszönöm előre is a válaszokat.
Biztosan örülne, ha mondta is.
Én is most voltam a barátnőmnél, gyümölcslevet vittem meg egy könyvet: Janikovszky Éva: Örülj, hogy fiú!
Levest szerettem volna, de a férje mindig egy halom kaját visz neki.:)
Ha megbeszéltétek,akkor menj nyugodtan:)
A kórházi koszt (legalábbis ahol én voltam) nem volt túl bőséges,így vihetsz neki esetleg valamilyen harapnivalót (pogácsa,szendvics) is,innivalót,biztos örülni fog neki!
Szerintem is hívd fel. Én szülés előtt azt hittem, örülni fogok mindenkinek, aztán alig bírtam talpra állni, a családomat is nehezen viseltem.
A gyümölcslé jó ötlet. :)
lehet, hogy hatalmas baromságot mondok, de én úgy tudom, friss kismamáknak nem szabad csokit vinni.
Rostos levek, gyümölcsök jó ötlet (rostok miatt)
Rostos üdítő nagyon jó ötlet, úgyis szüksége van a kismamának folyadékpótlásra és megkönnyíti a wc-zést is + egészséges.
Ha ő nem mondta, hogy zavarnál akkor szerintem menj bátran :)
Végül nem mentem be, mert utólag kiderült, hogy nagyon nehéz szülése volt, és rettentő módon legyengítette.
Nagyon köszönöm a tanácsokat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!