Felkavaro, indiszkrét kérdésem a szüléssel?
Anyukák szeretném ha öszintén válaszolnátok.. Kérek mindenkit, hogy ne hurrogjatok le..az alábbi linket egy szülés video van, minden látszik..Nekem szörnyü..tehát szörnyü, hogy mennyire szenved ez a nö.. meg nem tudta elkerülni a figyelmem a "lényeg"..ez a nemi szerv lesz még valaha ugyanolyan, mint régen? Ugy látom, hogy teljesen tönkremegy...Öszintén, nektek rendben volt minden? Szülés után odalenn? Szex ilyesmik?? Nem tudom azt elhinni, hogy minden oké, meg jajj de megérte, mikor ez a video is rémisztö...Elnézést senkit sem akarok felkavarni, de anyukák leirnátok öszintén az érzéseiteket, tapasztalatokat?
http://www.youtube.com/watch?v=pQmRxUENTQA
Azért szenved ez a nő, mert igencsak rossz testhelyzetben szül, másrészt elpazarolja az erejét és össze vissza dobálja magát ahelyett, hogy a feladatra koncentrálna, pl. levegőt benn tartani, fejet leszegezni és helyesen nyomni. És nyomjon amikor mondják neki, de ez a nő nem figyel az orvosokra.
Az intimtorna pedig egyebek mellett pont arra is jó, hogy helyreállítsa a dolgokat :-)
Most várom a 4. gyerekemet, de nem szeretném végignézni egy másik nő vajudását, szülését. És ebből a szögből persze a sajátomat sem. :-)
A szex az első néhány alkalommal fájt, de néhány hét múlva minden a régi volt. Engem a szülés utáni hónapokban a tejtől duzzadó, fájó melleim jobban zavartak, mint bármi ott "lent".
És igen, megérte, ha nem így lenne, nem várnánk most a negyediket! ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!