Xbettyx kérdése:
Tatabányai kórházba megyek szülni. Nem szüléssel kapcsolatos, de van wifi hálózat a kórházban?
Figyelt kérdés
2013. márc. 14. 13:23
1/3 anonim válasza:
Szerintem van , egy kijelölt helyen .. Mert szerintem minden kórházban van wifi :) Sok boldogságot a babához :)
2/3 anonim válasza:
Győrben pl. nincs. Mert minek? Aki ott van vagy beteg, vagy orvos, vagy látogató. Szép is lenne, ha ott netezne mindenki. Ez nem egy szórakoztató központ, hanem egy kórház.
3/3 pega27 válasza:
Engem is érdekelne mivel nem vagyok beteg csak szülni megyek és bizony könnyeb a kapcsolatot neten tartani abban a 4 napban ,de mobilnetem meg nincs ha meg van wifi nem is rendelnék 4 napért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!