Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Felkavaro, indiszkrét kérdésem...

Felkavaro, indiszkrét kérdésem a szüléssel?

Figyelt kérdés

Anyukák szeretném ha öszintén válaszolnátok.. Kérek mindenkit, hogy ne hurrogjatok le..az alábbi linket egy szülés video van, minden látszik..Nekem szörnyü..tehát szörnyü, hogy mennyire szenved ez a nö.. meg nem tudta elkerülni a figyelmem a "lényeg"..ez a nemi szerv lesz még valaha ugyanolyan, mint régen? Ugy látom, hogy teljesen tönkremegy...Öszintén, nektek rendben volt minden? Szülés után odalenn? Szex ilyesmik?? Nem tudom azt elhinni, hogy minden oké, meg jajj de megérte, mikor ez a video is rémisztö...Elnézést senkit sem akarok felkavarni, de anyukák leirnátok öszintén az érzéseiteket, tapasztalatokat?

http://www.youtube.com/watch?v=pQmRxUENTQA

2014. jan. 24. 20:54
1 2 3 4 5 6
 41/55 anonim ***** válasza:

Én 4 hónapja szültem meg a kisfiam. Arra van az a bizonyos 9 hónap, ami inkább 7-8 hónap, h felkészüljön az ember. Amikor a szülőágyon voltam nem volt időm ilyeneken gondolkozni. Nekem csak a tágulás fájt, amíg meg nem kaptam az epidurális érzéstelenítést. Utána még szunyókáltam is egyet :). A kitolás, ami a videón is láthat, egyáltalán nem fájt. Egy doki nyomta a hasam, a másik húzta vákuummal a fiam. 3 nyomásra kinn volt. Amikor a hasamra tették minden fájdalom elmúlt, és utána jött a gátvarrás, mivel vágtak. Na az mészárszék volt. Nagyon véreztem így gyorsan össze kellett varrni, nem kaptam érzéstelenítést. Azt hittem meghalok, a tágulás kutyafüle volt ehhez a fájdalomhoz képest... De a fiamért bármikor újra megtenném és újra meg is teszem,mert még két gyermeket szeretnénk és alig várom, úgy újra állapotos kegyek. A gátsebem kb 3-4 napig fájt, utána minden rendben volt.

És minden rendben van odalent is, legalább is a férjem nem panaszkodott és meg nem szoktam magam nézegetni, hogy milyen a seb.

2014. jan. 25. 11:13
 42/55 anonim ***** válasza:
Megnéztem a videot,nem dúrva szerintem. Szültem már én is simán,érzéstelenítő nélkül,nem volt gond.Sajnos varrtak és eléggé heges lett nekem,de semmiben nem zavar,ugyan olyan jó a szex is,fájni sem szokott.Csak attól félek ha egy másik nőgyógyász majd meglátja mit fog szólni...
2014. jan. 25. 12:37
 43/55 anonim ***** válasza:
Rosszabbnak néz ki mint valójában. Könnyen szültem 1 óra alatt megszületett a kisfiam rá pár órára már sétálgattam. Visszaalakul minden odalent a férjem azt mondja semmi változás nincs sex terén. Most várjuk a tesót nagy örömmel. Kismamák ilyen szülés videókat meg storykat nem szabad olvasgatni minél jobban görcsöl az ember és fél annál nehezebb lesz.
2014. jan. 25. 12:55
 44/55 anonim ***** válasza:
hát én nem nézegettem ilyeneket szülés előtt, nem is görcsöltem, meg nem féltem, hogy mi fog történni, ettől függetlenül k. szar volt. És biztos én vagyok az a kivétel ebben az országban, akinél nem is jöttek simán helyre a dolgok szülés után
2014. jan. 25. 13:19
 45/55 anonim ***** válasza:
0%
Én nem éltem meg rosszul, könnyen szültem, de én nekem a videó szőrnyű !!!! Azt h a más szenved nem bírom nézni... jájjjjj ezért nem lettem orvos :-))) Ja nekem változott picit odalenn mert repedtem , és a csiklóm bánta az egyik, de amúgy se volt egyforma , legalább most az.-) örülök neki a doki szépen megcsinálta
2014. jan. 25. 14:00
 46/55 A kérdező kommentje:
Csiklobol csak egy van esetleg a szeméremajkad lehetett..
2014. jan. 25. 14:04
 47/55 anonim ***** válasza:
Kétszer szültem gátvédelemmel. Nem repedtem, nem vágtak, varrni sem kellet, könnyen is tágultam és extra gyorsan megvolt mindkét gyerek (pedig a másodiknál volt gebasz: rátekeredett a zsinór és ki-be liftezett szegény 40 percig, vákumozni nem merték, császározni már nem lehetett, az szíve megállni készült, a vérnyomása odalett - mondták, hogy vagy kitolom egy percen belül, vagy ennek a gyereknek reszeltek... akkorát nyomtam, hogy leszakadt a lepény és végül minden okés lett vele.) Mondjuk én régebben is intimtornáztam, és ez szerintem a szülésben, és a regenerálódásban is sokat számított (szerintem). Nem lettem tágabb (a férjem szerint sem) és nincsenek egyéb gondjaim sem. Hogy ez alkati/genetikai kérdés-e, vagy tényleg a torna segített, avagy csak szerencsém volt mindkétszer, azt nem tudom... szóval nekem igenis megérte, még úgy is, hogy a második szülésem annyira fájt, hogy többször elájultam közben miatta. Nem is szeretnék többet hüvelyi úton szülni, de mondom, nem az utólagos állapotok miatt, hanem a borzalmas fájdalom miatt, szerintem nem bírnám ki még 1x épp ésszel.
2014. jan. 25. 15:12
 48/55 anonim ***** válasza:

Megnéztem mindkét videót, a kérdező által linkelt természetes szülést is (hang nélkül) és a valaki által berakott császármetszést is.

Nos, az elsőt simán végig tudtam nézni, szerintem kifejezetten szép is, amikor megszületik a baba.

Ellenben a császármetszésnél többször azt éreztem, hogy el akarom takarni a szemem. Egyrészt egy mészárszék, másrészt meg cseppet sem tűnik természetesnek, ahogy szétvagdosnak rétegenként.

Nekem császárral kellett megszülnöm a kisfiamat, nem is vagyok császármetszés ellenes, de a két videó közül sokkal inkább ez az elborzasztó, szörnyű. Nekem kegalábbis.

2014. jan. 25. 16:39
 49/55 anonim ***** válasza:

Szia!Én is szültem már, bármikor jöhet mostmár a harmadik is, és mivel dolgoztam ilyen helyen, sokat láttam is, de nem általános ez a kiabálás. Igaz, amit itt többen írtak, hogy csak energipocsékolás! Egyébként vannak a neten nagyon szép békés, csendes szülések is, inkább olyanokat nézz, az megnyugtat! :)

Odalent pedig Nekem sincs semmi problémám azóta sem! :)

2014. jan. 25. 17:04
 50/55 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem volt nehéz megszülni. Nem tudom mennyire számít nagynak a 37- es fejkörfogat. A vajúdás fájt egy kicsit. El voltam varázsolva lehet azért nem éreztem a fájdalmat nagyon. A kitolás kb 20 perc volt.
2014. jan. 25. 18:12
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!