Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Felkavaro, indiszkrét kérdésem...

Felkavaro, indiszkrét kérdésem a szüléssel?

Figyelt kérdés

Anyukák szeretném ha öszintén válaszolnátok.. Kérek mindenkit, hogy ne hurrogjatok le..az alábbi linket egy szülés video van, minden látszik..Nekem szörnyü..tehát szörnyü, hogy mennyire szenved ez a nö.. meg nem tudta elkerülni a figyelmem a "lényeg"..ez a nemi szerv lesz még valaha ugyanolyan, mint régen? Ugy látom, hogy teljesen tönkremegy...Öszintén, nektek rendben volt minden? Szülés után odalenn? Szex ilyesmik?? Nem tudom azt elhinni, hogy minden oké, meg jajj de megérte, mikor ez a video is rémisztö...Elnézést senkit sem akarok felkavarni, de anyukák leirnátok öszintén az érzéseiteket, tapasztalatokat?

http://www.youtube.com/watch?v=pQmRxUENTQA

2014. jan. 24. 20:54
1 2 3 4 5 6
 21/55 anonim ***** válasza:
Mi az isten az a méh előre esése?????
2014. jan. 24. 22:20
 22/55 anonim ***** válasza:

Nem néztem meg a videót, de annyira biztos nem borzalmas.

1,5 hete szültem a 2. lányunkat, az 1.t császárral. Na most a fogantatás előtt eldöntöttem, hogy én természetes úton fogok szülni jó gyorsan, és nem fog fájni. Erre gondoltam szinte minden nap amíg kismama voltam, még a legvégén is, mikor megvolt az időpontom a császárra... Egyik délután elkezdett fájni a pocakom, meg a derekam. Nem foglalkoztam vele, lefektettem a nagyot, én is lefeküdtem aludni. Nem volt jó sehogy, így kimentem fürdeni. Ellubickoltam a kádban, akkor nem fájt. Szépen megmostam a derékig érő hajam, megborotválkoztam mindenhol... Akkor már felkelt a férjem és lányom is, kérdezte mi a helyzet. Mondom megyünk szülni. Ő totál pánikba esett... :) Nem siettem, mert tudtam, hogy császározni fognak, vajúdni akartam még egy kicsit. Megszárítottam a hajam, levágtam a férjem haját. Elkészítettem a kórházi pakkot, elindultunk. Kocsikáztunk még egy kicsit, mikor feltűnt, hogy 2 perces fájásaim vannak. Addig nem tűnt fel, csak, hogy kellemetlenül fáj a derekam... Beértünk a kórházba, stb, kiderült, hogy teljesen ki vagyok tágulva, burok repesztés és szülhetünk. Maga a szülés nem fájt!!! A kitolás sem. Volt gátmetszés, rossz volt, mikor varrtak, kicsit korrigálni kellett a méhszájat, de az se volt vészes. Még a szülő ágyon azt mondtam, hogy ha csak ennyiből állna egy gyerek, szülnék még vagy 3-at. Láthatod, mindenki más.

2014. jan. 24. 22:29
 23/55 anonim ***** válasza:

ez a méh előreesés:

[link]

2014. jan. 24. 22:29
 24/55 anonim ***** válasza:
39%

Szerintem nincs ebben semmi durva. Hüvelyi szülés, gátvédelemmel.

Én kétszer szültem így, mondjuk néma csöndben. Na, nem azért mert akkora hős vagyok, csak annyira fájt, hogy még levegőt is alig mertem venni. Első babámnál volt egy pici gátmetszés, úgy 1,5 centi. Annak a varrása rosszabb volt az egész szülésnél! Komolyan megfordult a fejemben, hogy megmondom a dokinak, hogy inkább megszülök még egy babát, mert az sétagalopp ehhez képest.

A második babánk már gátvédelemmel született.

Semmi nem változott ott lent, szerencsére nekem is, és a férjemnek is is ugyan olyan mint előtte. :)

Apás szülés volt, a férjem mindent látott, még meg is simogatta a kis fejüket, amikor bújtak ki.

Azt mondta ezt minden apának át kéne élnie!

2014. jan. 24. 22:43
 25/55 anonim ***** válasza:

Hát szerintem ez egy light-os videó, semmi extra :)

Magam szülését ettől függetlenül semmi pénzért nem nézném meg, pedig nem volt komplikáció, csak 4 kg fölötti volt az én babám is, megszenvedtük...

És helyre jön, a dokim szerint ugyan 6 hónap, míg minden helyre áll a terhességet megelőző állapotba, de azért ahol nem volt komplikáció, ez bekövetkezik. Bár az intim torna sokat segít!!

Csodás "gépezet" a női test! :)

És a gyerek bármit megér, ez nem demagóg duma! :)

2014. jan. 24. 22:45
 26/55 anonim ***** válasza:
Második babámat várom, megnéztem a videót. Nyugodj meg, ha így tudott kiabálni, akkor volt még energiája. Mert ha nem a hangadásra pazarolja az energiáját, akkor erősebben tud nyomni. (Az én kitolási szakaszom kicsit tovább tartott, mégsem félek.) Én mindig szűk voltam, szülés után is az maradtam, nem változott semmi.
2014. jan. 24. 22:59
 27/55 anonim ***** válasza:
Bocsi más téma, de kíváncsi lennék hogy a gátvédelmet az anyuka döni el, ő kérheti hogy hogy akar szülni? Mi a jobb akkor a gátvédelem, vagy a gátmetszés? Nincs fogadott dokim ez befolyásolja a szülés kimenetelét ilyen szempontból?
2014. jan. 24. 23:00
 28/55 anonim ***** válasza:
6%
Tágabb lesz a vagina. Már nem lesz ugyan olyan szűk, mint előtte. Erről nem írtak az anyukák, de sajnos így van. De attól még lehet jó a szex gyerek után is.
2014. jan. 24. 23:04
 29/55 anonim ***** válasza:
0%
Tágabb lesz ugyanúgy a császáros anyukáknál is? Nekik is ugyanúgy kitágul? Vagy ez csak természetes szülésnél?
2014. jan. 24. 23:06
 30/55 anonim ***** válasza:

:D

A császárosaknál mégis mitől tágulna ki??? :D

Attól tágul ki, hogy kijön rajta egy baba :)

2014. jan. 24. 23:15
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!