Szülés után mikorra húzódott vissza a hasatok?
4,5 hónapja szültem. A hasamon még mindig van egy kis háj réteg, és a bőröm is meg van ereszkedve kicsit. Mikorra fog ez visszamenni? 18 kg-ot híztam, de még 8 mindig rajtam van. Valamint a mellem is megereszkedett, sajnos a tejem már teljesen elapadt. Milyen gyakorlatokkal hozhatom vissza a régi alakom?
Köszönöm előre is!
Első gyerekemet 25 évesen szültem, vele 1év telt el, mire újra szép lapos lett a hasam. Semmit nem tornáztam, annál én lustább vagyok. Most a 2. lányom 5,5 hós, most sem tornázok. Van még egy hasam bőven, és van még rajtam 7kg. De mintha látnám rajta hogy egyre kisebb lesz. Remélem most is teljesen vissza fog húzódni.
Szerintem meg egyébként javarészt genetika, hogy kinek milyen marad.
Az első babámnál +4 kg maradt rajtam, 3 hónapos volt,mikor teherbe estem, akkor már lapos volt a hasam és kb. +2 kg maradt. A második babámmal amikor kijöttem a kh-ból teherbeesési súlyomnál -1 kg voltam. Ez most is így van, viszont a hasam olyan, mintha kb.15 hetes lennék, plötyi, nem ment vissza, hájasnak érzem (pedig kg-k szerint nem volna az).
Nincs energiám tornázni, a gyerkőcök lefárasztanak teljesen, próbálok egészségesen táplálkozni és amit napközben ugrálok azt gondolom tornának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!