Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés után mikorra húzódott...

Szülés után mikorra húzódott vissza a hasatok?

Figyelt kérdés

4,5 hónapja szültem. A hasamon még mindig van egy kis háj réteg, és a bőröm is meg van ereszkedve kicsit. Mikorra fog ez visszamenni? 18 kg-ot híztam, de még 8 mindig rajtam van. Valamint a mellem is megereszkedett, sajnos a tejem már teljesen elapadt. Milyen gyakorlatokkal hozhatom vissza a régi alakom?

Köszönöm előre is!

2014. jan. 23. 09:26
 1/6 anonim ***** válasza:
A bőröddel, meg a melleddel nem tudsz már mit tenni, minél többet fogsz még, annál rosszabb lesz, sajnos.
2014. jan. 23. 09:31
 2/6 A kérdező kommentje:
Még csak 25 éves vagyok, ez komoly??
2014. jan. 23. 09:40
 3/6 anonim ***** válasza:
Ezért hülyeség a mostani divat, h egy-két hónap alatt szedd vissza a régi alakod. Ha a bőr nem bírja tartani a tempót, akkor bizony nyúlott marad. Nem véletlen, hogy általában egy év, amíg a test saját magától visszaáll és nem 2 hónap. Nem azt mondom, hogy nem kell tornázni és két pofára csokitortát kell enni, de koplalni és örült módjára edzeni sem. A mell pedig szoptatásfüggő hogy milyen lesz, azt nem lehet elkerülni. Az egészre pedig nagy hatással van a genetika is. Szerintem annyit tehetsz, hogy a maradék nyolcat óvatosan, lassan adod le, ne 1 hónap alatt, és akkor legalább nem romlik a helyzet.
2014. jan. 23. 09:53
 4/6 anonim ***** válasza:

Első gyerekemet 25 évesen szültem, vele 1év telt el, mire újra szép lapos lett a hasam. Semmit nem tornáztam, annál én lustább vagyok. Most a 2. lányom 5,5 hós, most sem tornázok. Van még egy hasam bőven, és van még rajtam 7kg. De mintha látnám rajta hogy egyre kisebb lesz. Remélem most is teljesen vissza fog húzódni.

Szerintem meg egyébként javarészt genetika, hogy kinek milyen marad.

2014. jan. 23. 10:27
 5/6 anonim ***** válasza:
Ez is alkati dolog. Van akinek 2 hét alatt visszamegy, van, akinek meg még egy év múlva is van hurka. Azért annak a +10 kg-nak valahol el kell férnie rajtad. Sportolsz is? Esetleg a táplálkozáson is lehet valamit változtatni (kevesebb szénhidrát és zsír, több fehérje és zöldség).
2014. jan. 23. 12:31
 6/6 anonim ***** válasza:

Az első babámnál +4 kg maradt rajtam, 3 hónapos volt,mikor teherbe estem, akkor már lapos volt a hasam és kb. +2 kg maradt. A második babámmal amikor kijöttem a kh-ból teherbeesési súlyomnál -1 kg voltam. Ez most is így van, viszont a hasam olyan, mintha kb.15 hetes lennék, plötyi, nem ment vissza, hájasnak érzem (pedig kg-k szerint nem volna az).

Nincs energiám tornázni, a gyerkőcök lefárasztanak teljesen, próbálok egészségesen táplálkozni és amit napközben ugrálok azt gondolom tornának.

2014. jan. 23. 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!