Streptocoocus terhesseg alatt?
Figyelt kérdés
Volt itt valaki igy?2014. jan. 18. 14:31
1/6 anonim 

válasza:

Igen. Nekem mindhárom terhességem alatt volt. Szedtem rá antibiotikumot.
2/6 anonim 

válasza:

Nagyon gyakori, kapsz antibiotikumot, nem okoz semmit.
3/6 anonim 

válasza:

Szia!Igen nekem volt és terhesség alatt vették észre.Mi érdekelne? Mert igazán az a fontos, hogy a szüléskor megkapd az infúziót.
4/6 anonim 

válasza:

Nekem is volt, szülés előtt kaptam infúzióban antibiotikumot és kész. Nagyon sokaknak van és nem is tudnak róla mert nincs tünete.
5/6 A kérdező kommentje:
Igen ezt tudom,hgy sok mindenkinek van es nincs tunete,csak azt nem szeretnem ha a babanak baja lenne.Az elso terhessegemnel nem volt,remelem most sem lesz:S
Felek,mert ha az leszek kulfoldon fogok sulni Angliaban,itt meg olyan lazan vesznek mindent:S:(
2014. jan. 18. 15:08
6/6 anonim 

válasza:

Itthon ráírják a terheskönyv elejére, legalábbis nekem ráírták, hogy a szülőszobán tudják rögtön. Ha megkapod az antibiot szülés előtt nem lesz semmi baja a babának (az enyémnek néztek mindenféle fertőzést mielőtt hazaadták és negatív volt minden).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!