Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Toxémia lenne? Ezek azok a...

Toxémia lenne? Ezek azok a tünetek?

Figyelt kérdés
38 hetes kismama vagyok. Magas a vérnyomásom, szedek rágyógyszert ám ma fehérjét talàltak a vizeletembe., és dagad a làbam. Most el rendeltek egy 24 óràs vizelet nézést. Ha tovàbbra is talàlnak benne az baj?

2014. jan. 7. 10:17
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Már nem, mert már érett a babád, már indíthatják és jöhet:)
2014. jan. 7. 10:20
 2/11 A kérdező kommentje:
Remélem ha baj van akkoe tényleg és nem leálnak gyógyszerezni
2014. jan. 7. 10:25
 3/11 anonim ***** válasza:

Baj, mert toxémia is lehet. Viszont már 38 hetes terhes vagy, tehát nyugi.

Én 35 hetesen lettem toxémiás, 40+1 naposan, természetes úton szültem meg az egészséges kislányomat. 36-38.hétig kórházban voltam, végig gyógyszert szedtem és 2 naponta mentem nst-re.

Ne aggódj, már a végén vagy.

2014. jan. 7. 10:26
 4/11 A kérdező kommentje:
Jelenleg is korhæzban vagyok, de nem mondanak semmi konkrétat. De majd leszakad a vesém és a hasam alja úgy fáj.
2014. jan. 7. 10:38
 5/11 anonim ***** válasza:

3.vagyok.

Milyen gyógyszert szedsz? Vérképed jó? Ahol én feküdtem, ott addig nem császároznak, amíg a baba jól van.

2014. jan. 7. 10:48
 6/11 A kérdező kommentje:
Dopedyt, és legutóbb jó volt a vérkép
2014. jan. 7. 12:00
 7/11 Tica0121 ***** válasza:
Nekem is ezek voltak a tüneteim, 35 hetesen 210/160-as vérnyomásommal már nem tudtak mit csinálni, így sürgősségi császár lett. Egészséges a kicsim, szóval ne idegeskedj, csak ártasz vele. Már fejlett a kicsid, megszülethet nyugodtan. Nekem azt mondták utólag, h elég durva toxémia volt!
2014. jan. 7. 13:46
 8/11 A kérdező kommentje:
Hiolnap küldenek urulógiai vizsgàlatra, jelenleg jobb oldalt kell feküdnöm mert azt mondjàk h bal oldalit nyomja a pici
2014. jan. 7. 15:20
 9/11 anonim ***** válasza:

Elég valószínű, gyakorlatilag minden tüneted stimmel: magas vérnyomás, fehérje, vizesedés. De ne aggódj, minden rendben lesz, már a baba is készen áll.

Terhességi diabétesz miatt minden nap mérni kellett a vérnyomásom 3x, aztán 37 hetesen csütörtökön 160/100 volt, benn is tartottak a kórházban, de a vizeletben meg a vérképben semmi nem volt. Végül is 37 hétre született a babám (meg kellett császározni), de minden rendben volt. Kitartást!

2014. jan. 8. 15:24
 10/11 vikimi811 válasza:
Van esetleg PCOS-ed vagy/és inzulinrezsztenciád?
2014. jan. 19. 14:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!