Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ki hogy élte meg a szülését?...

Ki hogy élte meg a szülését? Sima volt vagy császár? Apuka bent volt? Kaptatok fájd. Csillapítót? Volt gátmetszés?

Figyelt kérdés
2014. jan. 15. 19:44
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
29%

Úgy látom egyeseknek szúrja a szemét,hogy pozitív szülésélményünk volt,és nem brutális kínzásként éltük meg....

2-es voltam

2014. jan. 16. 11:27
 12/14 anonim ***** válasza:
29%
Nekem negatív szülésélményem volt, mégis lepontoztak. :-) Ha ettől boldog az illető...
2014. jan. 16. 11:33
 13/14 anonim ***** válasza:
85%
Ket szulesem volt mind keto csaszar. Az elsonel nagyon hamar felepultem. Az ellatas is nagyon jo volt es a csaladom is velem volt. A masodiknal mar bent fekudtem. A mutet kloplikaltabb volt a pulzusom es a vernyomasom leeset igy dopammint kaptam. Gond volt a placentaval is. Raadasul kifogtam a vilag legbunkobb noveret. Aki miutan zuhanyzas utan ott hagyott a folyoson kozolte hogy gyorsabban kene mozognom. S hogy miert vagyok meglepve annyira azon hogy faj ha mar masodik mutetem. De szerencsesen helyre jottem es a pici is jol van. A csalad itt is ott volt.
2014. jan. 16. 17:41
 14/14 anonim ***** válasza:
2 hete született az első babám, reggel 7-kor kezdődtek a fájások 10 percesekkel, délben 5 percesekké váltak, abszolút elviselhető volt, nem volt vészes, a méhszáj 3 ujjnyi. 2-kor kaptam Edát, fél 5-kor kezdődött a kitolás, sajnos elakadt a pici a szülőcsatornában, így vákummal született meg 5 órakor. Férjem bent volt, ami életünk legjobb döntése volt, olyan sokat jelentett nekem, biztonságban éreztem magam. Volt gátmetszés, ill. a vákum miatt a repedtem belül is, de nem éreztem fájdalmat, varráskor sem. Nagyon hasznos az Eda, így a vajúdás alatt nem fáradtam el, és maradt erőm a kitolásra. Nem tudom mi lett volna ha leszív a fájdalom, így is csillagokat láttam a nyomástól, és a 2 órás megfigyelés utáni zuhanynál elájultam a kimerüléstől. Javaslom apukát, és az edát is a szülőszobán :)
2014. jan. 22. 11:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!