Ha elfolyik a viz, akkor mennyi idom van beerni a korhazba?
Pl.nincs elotte semmi elojel, cdak siman elfolyik es utana indulnak be a dolgok. Mondjuk fajasol, stb..
Ilyenkor mennyi idom van beerni?
A megzatvíz elfolyása nem jelenti rögtön minden esetben a szülés beindulását.
Elfolyik a magzatvíz akkor érdemes szépen lassan össze pakolni, mindent végig gondolni mit kell még vinni, mit nem csináltál meg és ha nincsenek erösebb fájások 1 óránál tovább nem otthon maradni, de nem is kell rögtön autóba ülni.
Nekem az elsönél a szülészeten folyt el, éppen szülés inditásra mentünk be, mikor magától beindult, és 4 óra múlva meg Volt a bébi.
Másodiknál pedig semmi elöjele nem Volt, este lefeküdtem(azzal a cimszóval, hogy ma Sem szülünk már), és 10 perc után eldurrant a hasam(tényleg mintha lufi durrant volna), és félóra múlva már az autóban ültünk 3 perces fájásokkal, 3 óra elteltével született meg.
Ha elfolyik a magzatvíz és nincsen aki bevigyen, akkor ha erös fájások vannak 3 percesek vagy rövidebbek akkor hívj mentöt. Ha nincs fájás vagy gyengébbek akkor 1 óra elteltével nyugodtan hívj mentöt.
Ertem. Azert rrdeklodom, mert nem igazan mennek taxival vagy mentovel.
A ferjem 10 percre dolgozik, rosszabb esetben 20 perc alatt hazaer.
Ez ido alatt akkor letudnek furdeni, atnezni gyorsan a korhazi osszepakolt csomagot es a fontos papirokat kezhez tenni.
Hivatalosan 6 óra alatt kell beérni. A fertőzésveszély ilyenkor fennáll, de a víz elfolyása után 6 órával adják először az antibiotikumot. Persze közben lehet, hogy megszülsz.... Jó babavárást.
Nekem elsőnél elfolyt,majd 38 óra múlva lett meg többszörös indítással fájásgyengeség miatt. Másodiknál burkot repesztettek, onnantól 5 óra múlva lett meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!