Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Lehet hallani ha megreped a...

Lehet hallani ha megreped a magzatburok es elfolyik a magzatviz?

Figyelt kérdés
2013. szept. 17. 21:51
 1/9 anonim ***** válasza:
Hát nekem burokrepesztés volt a szülőszobán!Hangot nem hallottam,de rengeteg víz kifolyt!Másoktól halottam,hogy ők pukkanásszerűhangot hallottak.
2013. szept. 17. 22:05
 2/9 anonim ***** válasza:
hallani? azt nem. de folyik, nem lehet visszatartani, mint a vizeletet (és víz, színtelen,szagtalan és nagy mennyiségű)
2013. szept. 17. 22:06
 3/9 anonim ***** válasza:
Én csak egy pattanást éreztem,aztán azt,hogy folyik a magzatvíz. Hallani nem hallottam semmit :)
2013. szept. 17. 22:27
 4/9 anonim ***** válasza:
Én épp az ágyból keltem fel, nem számítottam rá, bár épp a kiírt napon történt :D Hallani nem hallottam semmit.
2013. szept. 17. 23:16
 5/9 anonim ***** válasza:
Szia! Én pukkanást éreztem, de nem hallottam semmit. Mikor felálltam elfolyt a magzatvíz. Brutál fájások következtek, de szerencsére ekkor már a szülőszobán voltam.
2013. szept. 18. 01:02
 6/9 anonim ***** válasza:
Én nagyon halványan, de hallottam a pukkanást, mert mindenki aludt, de én éber voltam. És persze éreztem is.
2013. szept. 18. 01:09
 7/9 anonim ***** válasza:
Hajnalban tök csönben repedt meg a burok. Két helyen is... kétszer pattant (érezhetően), aztán elkezdett ömleni a víz. Hallani nem hallottam, csak érezni lehetett:)
2013. szept. 18. 14:44
 8/9 anonim ***** válasza:
Én sorozatos pukkanásokat éreztem, és talán hallottam is, majd elöntött a víz.
2013. szept. 18. 21:22
 9/9 anonim ***** válasza:
Nekem otthon folyt el a magzatvizem és én ebből semmit nem vettem észre...
2013. szept. 18. 21:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!