Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mi lesz a kanapénkkal, ha...

Mi lesz a kanapénkkal, ha elfolyik rajta a magzatvizem? Hogyan lehet tisztítani?

Figyelt kérdés
39. hétben vagyok és félek, hogy a kanapén folyik el a vizem mert javarészt ezen ülök egész nap. Gondolom nem valami guszti ha beleszárad vagy valami de fogalmam nincs mit lehetne tenni? Van értelme magam alá rakni egy törölközőt?
2013. júl. 3. 21:21
 1/6 anonim ***** válasza:
78%
:D Törölköző nem sokat érne. A magzatvìz steril...szerintem egy sima kárpittisztítás,szárìtás. Viszont tehetsz magad alá olyan lepedőt, ami a baba alatt lesz..nejlonlepedő (nem jut eszeme a neve). :)
2013. júl. 3. 21:27
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Gumilepedő. Jó nagy, kb. 300 Ft körül van. Ráteszed, erre egy plédet, mégse a műanyagon üldögélj.

Nekem a kocsiban folyt el a magzatvizem, a bugyim, nadrágom, huzat és az autó ülése is csurom víz volt. Egy kárpittisztítás és semmi sem maradt benne. Se folt, se szag.

2013. júl. 3. 21:30
 3/6 anonim ***** válasza:
Gyógyszertárban kapható betegek alá való pelenka. Felnőtt méret. Óriási, nedvszívó, ki lehet teríteni és kész.
2013. júl. 3. 21:35
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszi, szerintem veszek holnap ilyen gumis lepedőt! :)
2013. júl. 3. 21:40
 5/6 anonim ***** válasza:

HEhe ez jó kérdés :D

Mikor terhes voltam én nekem is sokszor eszembe jutott :D De végül odáig nem jutottam el :D Nem kellett sehol tisztítani mert nem vízzel indult a szülésem :D

2013. júl. 3. 22:23
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Hát én nem tudom, de amikor elfolyt magzatvízem, jött belőlem sok vér is, azt mondták, hogy normális. Még jó, hogy a kórházban folyt el, nem irigyeltem volna a férjemet ha azt neki kellett volna kitisztítani..
2013. júl. 4. 10:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!