Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ha szivárogna a magzatvizem,...

Ha szivárogna a magzatvizem, az minden esetben sok vagy lehet egy pár csepp is?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 19. 11:11
 1/7 anonim ***** válasza:
Lehet minimális, pár csepp is, sokan észre sem veszik, hogy szivárog. Én sem vettem észre, csak kiderült az egyik uh-n.
2013. ápr. 19. 11:16
 2/7 A kérdező kommentje:

Nekem csak ilyen cseppek vannak, de az lehet folyás is, nem?

A szivárgástól mennyi időre voltál uh-n?

2013. ápr. 19. 11:19
 3/7 anonim ***** válasza:
Én a szülés napján nem vettem észre. Csak azt láttam, hogy pár csepp, bugyit cseréltem, megint....Aztán betettem egy tisztasági betétet, nem ázott át nagyon, csak mindig picikét nedves volt. Mivel előtte már megtanultam, hogy keresztbetett és szorított lábbal kell pisilni és nevetni, azt hittem becsurrant egy-egy csepp.... Aztán este kissé furán éreztem magam, akkor esett le, hogy lehet hogy a magzatvíz és szülök?
2013. ápr. 19. 11:26
 4/7 A kérdező kommentje:
És este bementetek a kórházba? Vagy jöttek a fájások?
2013. ápr. 19. 11:27
 5/7 anonim ***** válasza:

Egyik szülésemnél 2 nappal előtte kezdett szivárogni. Mivel felül repedhetett a burok, csak kicsi jött, és csak egy adott pozícióban. Bementünk, megvizsgáltak, de azt mondták, ez nem az, csak folyás. A szülésznőtől kértem egy kontrollcsíkot, amivel ők is vizsgálták, annak zöldre kellett volna változnia, ha magzatvíz.

Hazamentünk otthon a "WC-pozícióban" előre dőlve megint jött. Csíkot beletartottam, zöld lett. De annyira kikészített, hogy "feleslegesen bementünk", hogy azt mondtam, én csak akkor megyek újra be, ha rendes fájások lesznek, másfél nap múlva hajnalban indult a szülés.

2013. ápr. 19. 11:45
 6/7 anonim ***** válasza:
Ezen én is agyalok pár napja, hogy honnan fogom tudni hogy ha felül reped meg és csak minimálisan szivárog. Amúgy is van egy kis folyásom, szóval a tisztasági betétem picit mindig nedves. 38 hetes vagyok, de már 1 ujjnyira nyitva voltam pár napja is és a doki szerint ebből már bármikor lehet baba.
2013. ápr. 19. 12:08
 7/7 anonim ***** válasza:

5 vagyok

Szerintem a természet ezt jól kitalálta. Ha olyan minimálisan szivárog, az azért van, mert a baba annyira lent van, hogy totál elzár mindent, így fertőzésveszély sem igazán van. Tudja az a baba, mikor kell indulnia, a beavatkozás mentes szülések a legjobbak, ahol nem sürgetnek mesterségesen semmit.

Figyelni kell a testet, és észre fogjátok venni, mikor jött el az idő!

Annyit hozzá, hogy én utálom a kórházat, és mindig a lehető legtöbbet otthon akartam vajúdni (egy órára lakunk a kórháztól), de lehet, hogy van olyan, akit a kórházi környezet nyugtat meg. Ilyen esetben be lehet menni, csak ha bent fognak, akkor lehet számítani arra, hogy 2-3 napot bent kell tölteni, de ilyenkor nő az esélye a mesterséges beavatkozásnak is (megsürgetik, "jól megvizsgálnak" stb.)

2013. ápr. 19. 12:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!