Miért nem folyt el a magzatvizem? Mitől függ hogy elfolyik e vagy sem?
Szia! Nekem sem folyt el a magzatvíz, a fájások sűrűsödéséből gondoltam, hogy eljött a szülés ideje. (Meg könnyebb is így a szülés, mert így van egy kis "kenőanyag" szülés közben és könnyebben kibújik a baba.)
Én úgy gondolom,hogy a baba fejecskéje repesztheti meg, vagy az összehúzódó méh nyomhatja meg úgy, hogy kilyukad.
Ezt nem értem. Mit jelent,hogy fájásgyengeség miatt császároztak meg?- itt szó szerint arra kell gondolni,hogy enyhe fájásaid voltak,vagy nem is tágultál?
Az első gyermekünk születése nagyon gyorsan zajlott,és fájdalom mentesen,mégis 1:57 perc volt az egész... A 2. "fájásnál" elfolyt a magzatvíz.
A második gyermek születésekor 3,5 órás enyhe vajúdás után (ahol a fájások már érezhetőbbek voltak,mint az első gyermeknél) az utolsó fél órában perces fájásaim voltak,amik már tényleg fájtak,de kibírhatóak voltak. Burkot kellett repeszteni- így született meg cirka 4 órán belül a 2. lányunk.
Szerintem ezt senki nem tudja igazán,hogy miért nem reped meg a burok.
Üdv:2gyermekes,24h.km.
Nekem is fájásgyengeségem volt. OTT-t kaptam, mert nem tágultam. Szó szerint a falat kapartam volna. Egybefüggő, szünet nélküli fájásom volt kb. 2 órán át. Ekkor doki megvizsgált, majd közölte, h fájásgyengeségem van. Én mondtam, h nem lehet, mert meghalok a fájdalomtól. Erre mondta, hogy a fájásgyengeség nem azt jelenti, h nem fáj, hanem a fájások ellenére nem tágulok. - Bocs az off-ért!
Nekem is repesztették a burkot, nem folyt el a vizem. Gyenge fájásoknál repesztették meg, lehet, h ezért sem tágultam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!