Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Természetes szülés érzéstelení...

Természetes szülés érzéstelenítővel vagy császár?

Figyelt kérdés
Melyik a jobb a babának és a mamának is?Melyik fáj jobban? Félek,mert kicsi a csípőm:S
2009. nov. 29. 22:04
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:
37%
14:44 engem marhára nem izgat hogy ki néz le vagy ki nem. Nem foglalkozom velük. Nekem a császár jön be. A következő is az lesz, az idő pont már le van tudva. Nekem is kicsi a csípőm.
2009. dec. 1. 14:48
 42/47 anonim ***** válasza:
44%

14:38-as:

És minden alkalommal, amikor felsírt a pici, csengettél a nővérekért? Hát nem tudom... Azért ezt biztos, hogy csak nagyon kevés kórházban csinálják így meg, bár nagyon jó, ha így csinálják. Sajnos, én közel sem ezt hallottam császáros anyukáktól. Az ő kórházukban nem szaladgáltak túl sűrűn a nővérkék babázni. Nálunk például első perctől én csináltam a babámmal mindent, pedig addig azt se tudtam, hogynéz ki a pelenka.

A gátsebről meg csak annyit, hogy kb 5-6 napig elég vacak, aztán a doki kiszedi a varratokat, és onnantól a napi tevékenységekben egyáltalán nem akadályoz, nem fáj, csak fürdéskor és wc-zéskor kell kicsit óvatosabbnak lenni egy hétig. Nem tudom, kinek milyen, nekem szülés után 6 hónappal már nyoma sem volt, és mindenem úgy működik, mint szülés előtt. Párom sem panaszkodik... :)

2009. dec. 1. 14:59
 43/47 anonim ***** válasza:
62%
Annak ellenére hogy császáros voltam, tudtam menni, a gyereket ellátni, fürdeni is tudtam segítség nélkül, és még a szexuális életemben sincs probléma.
2009. dec. 1. 15:04
 44/47 anonim ***** válasza:
55%
Na akkor most mindd leborunk elötted oké?!..Utálom amikor van egy adott kérdés vagy egy adott téma.példának okáért van-e menstruáció a terhesség alatt.Erre beïr minden olyan 100.nö akivel ez pont megesett és szegény kérdezö egy eltorzult képet kap holott ez nem természetes ës korántsem gyakori..Rád vonatkozik utolsó hogy ne reklámozd itt a császárt csak mert szerencséd volt 1.szer..Aki meg azt irta hogy akövetkezö is az lesz neki lehet fel sem kell 1 hétig utána ez nem életbiztosítäs..
2009. dec. 1. 15:52
 45/47 anonim ***** válasza:
49%
a 14:8-as,13:59-es voltam
2009. dec. 1. 15:55
 46/47 anonim ***** válasza:
58%

Hát, lányok, ti, akik egészséges fiatal nők vagytok, és megveszitek az orvosotokat a császárra....nem is tudom, mit mondjak, hogy ne legyek bántó.

Legalább ne dicsekednétek vele!

Én se vagyok egy termetes nő, félek is nagyon a fájdalomtól, de eszembe nem jutott volna, hogy csak azért császároztassam magam, hogy le ne törjön a kisujjam körme vajúdás közben.

Mindkét szülésem után hihetetlen büszkeséget éreztem, hogy ügyesek voltunk, megcsináltuk!!! Én és a babám!

Nekem ez az érzés nagyon fontos volt!

Te mire leszel büszke? Milyen szép vonalat vágattál a hasadra?

A gátsebről annyit, hogy az első baba után 1 nappal, míg a második baba után már 3 órával ülve szoptattam, jöttem-mentem, szívószállal itattam a mellettem fekvő császáros anyukát, aki egy egész napig megmozdulni se bírt.

A szexuális életem miatt aggódóknak pedig annyit, hogy az első szülés után nekem sokkal jobb lett, sokkal többet éreztem, mint előtte. A második után még nem tudok nyilatkozni, mer 3 hetes a babám, de se mozgásban, se fürdéskor semmi olyat nem érzek, ami arra engedne következtetni, hogy valami baj lenne odalent.

2009. dec. 1. 16:21
 47/47 anonim ***** válasza:
90%
Nem kell leborulni elöttem én csak a véleményemet mondtam el. Nem kell magatokra venni.
2009. dec. 1. 17:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!