Milyenek az egyhasználatos szülés utáni bugyik? Nektek bevállt?
Én a saját bugyijaimat használtam, amik jobban tartottak, de már nem vadi új darabok. dm-ben vettem hozzá Jessa inkontinencia betétből a legnagyobb méretet.
Harmadik szülés után kipróbáltam a TENAt is, mert kaptam ajándékba egy fél zacskót, hát az nem jött be annyira.
Ha jó a betét, és jól tartja a bugyi, akkor nem igazán vérzed össze a bugyit, nekem ez a tapasztalatom, pedig az egyik szülésem után extra erősen véreztem és sokáig is.
Én vettem egy csomaggal valami színeset (talán Auchanban). A sors úgy hozta, hogy szülés előtt három héttel be kellett feküdnöm és nem akartam a tangáimat vinni, így vetettem nagyibugyikat (legolcsóbb pamut). Három hétig ezeket egyszer sem küldtem haza mosni, hanem kimostam magamnak ott és mivel dögmeleg volt a kórteremben, fél óra alatt megszáradtak a radiátoron. Ezeket használtam szülés után is, meg használtam itthon is.
Egyik sem lett véres, legnagyobb Tenát használtam első nap, igaz sűrűn cseréltem. A harmadik naptól már nem is véreztem nagyon, elég volt a vékonyabb Tena, majd egy vastagabb eü betét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!