Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Milyenek az egyhasználatos...

Milyenek az egyhasználatos szülés utáni bugyik? Nektek bevállt?

Figyelt kérdés
nem kényelmetlen, szellőzik jól? nem jobb a klasszikus bugyi, pl. olcsóbb fajta...
2014. jan. 1. 21:07
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Nekem a hálós bugyi vált be a legjobban (mondjuk nekem adtak a kórházban, vittem belőle otthonra is így nem kellett vennem). Főleg azért, mert annyira fájt az első hetekben ott lenn, hogy egy normál bugyit nem tudtam volna elviselni, mert az azért jobban szorít. A hálós bugyi viszont olyan, hogy tényleg csak a betétet tartja oda, egyébként mintha rajtad se lenne.
2014. jan. 2. 14:11
 12/15 anonim ***** válasza:

Én a saját bugyijaimat használtam, amik jobban tartottak, de már nem vadi új darabok. dm-ben vettem hozzá Jessa inkontinencia betétből a legnagyobb méretet.

Harmadik szülés után kipróbáltam a TENAt is, mert kaptam ajándékba egy fél zacskót, hát az nem jött be annyira.

Ha jó a betét, és jól tartja a bugyi, akkor nem igazán vérzed össze a bugyit, nekem ez a tapasztalatom, pedig az egyik szülésem után extra erősen véreztem és sokáig is.

2014. jan. 2. 14:24
 13/15 anonim ***** válasza:

Én vettem egy csomaggal valami színeset (talán Auchanban). A sors úgy hozta, hogy szülés előtt három héttel be kellett feküdnöm és nem akartam a tangáimat vinni, így vetettem nagyibugyikat (legolcsóbb pamut). Három hétig ezeket egyszer sem küldtem haza mosni, hanem kimostam magamnak ott és mivel dögmeleg volt a kórteremben, fél óra alatt megszáradtak a radiátoron. Ezeket használtam szülés után is, meg használtam itthon is.

Egyik sem lett véres, legnagyobb Tenát használtam első nap, igaz sűrűn cseréltem. A harmadik naptól már nem is véreztem nagyon, elég volt a vékonyabb Tena, majd egy vastagabb eü betét.

2014. jan. 2. 16:00
 14/15 anonim ***** válasza:
hm, érdekes, nekem a Tena bugyija nagyon nem jött be, igaz, hogy a betétet a helyén tartotta, de iszonyat kényelmetlen volt az anyaga, úgyhogy inkább vitettem be magamnak olcsó kínais bugyit.
2014. jan. 2. 16:51
 15/15 sedacurforte ***** válasza:
tena hálós , sztreccses bugyi nagyon jó, mosható, kényelmes, tartja a betétet,
2014. jan. 5. 23:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!