Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A kórházi tartózkodás alatt...

A kórházi tartózkodás alatt nálatok ki fürdette meg a babát? A csecsemős nővér vagy te?

Figyelt kérdés

Lehet hogy csak én akadtam egy kicsit fent a dolgon, de 23 órával a császár után nekem kellett megfürdetnem a babámat a csap alá lógatva, mert kád az nem volt. A csecsemős mondta hogy ha már van egy gyerekem, tudom mit kell csinálni és kiment. Persze nem ugrottam azonnal és 10 perc múlva mikor visszajött akkor rákérdezett hogy még nem csináltam meg? Tett-vett valamit szöszmögött és megint kiment. Jól felhúztam magam és megfürdettem a bömbölő babámat, fogösszeszorítva, mert azért fájt a heg. Aztán mikor visszajött, annyit kaptam, hogy "Naugye!"

Hozzáteszem, hogy az első gyerekes szobatársamnak is nekem kellett segítenem, mert a "kedves nővérke" nem ért rá. Értem én, hogy sok a dolguk, de ennyire...

2013. dec. 31. 13:47
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Nálunk a csecsemősök fürdették a babákat, amúgy rooming in volt. Aki kérte, annak megmutatták, hogyan kell fürdetni és az az anyuka, aki meg akarta nézni, szintén mehetett.
2013. dec. 31. 13:50
 2/16 gabszem ***** válasza:
sajnos sok kórházban ilyenek a csecsemősök. én az Uzsokiban szültem Pesten és ott segítettek bármiben. de ott este le kellett adni a babát fürdetésre, megcsinálták ők és ott kapott tiszta rucit is. és első este mindenképp az újszülöttisztályon alszik a baba, sőt én kb 3 napig nem kaptam meg a babát mert olyan ramatyul voltam, fel se tudtam kelni, csak időnként kicsit odahozzlták nekem. gondolom minden kórházban máshogy van.
2013. dec. 31. 13:52
 3/16 A kérdező kommentje:
Na ez az. A szülőszoba látogatáson nekem is ezt mondták a rooming-in-ről. Aztán nem ez történt. Másnap már meg akarta fürdetni az éjszakás csecsemős nővérke, de akkor meg már nem kértem.
2013. dec. 31. 13:54
 4/16 A kérdező kommentje:
Ez egy vidéki kórház volt. Első este a csecsemőosztályon volt, bár mondjuk este 9-kor született. 15 órával a műtét után kaptam meg a babát, de onnantól csak napi 1 órára vitték be (16-17 óra között) a látogatásokhoz igazodva.
2013. dec. 31. 13:58
 5/16 anonim ***** válasza:
Nem is gondoltam volna, hogy van ilyen kórház. 3 gyerekemet 3 különböző kórházban szültem, mindenhol megfürdették.
2013. dec. 31. 14:10
 6/16 anonim ***** válasza:
Csecsemősök fürdették, nem is mehettünk a babával.
2013. dec. 31. 14:13
 7/16 A kérdező kommentje:
Nálunk a kórtermekben van mosdató hely, meg csap. A csecsemősök is ott fürdetik a rooming-in-es babákat. Aztán mindenki öltöztesse fel a sajátját. :-)
2013. dec. 31. 14:17
 8/16 anonim ***** válasza:
A MÁV-ban szültem, ott is a csecsemősök fürdetik, és nem is mehettem vele, hogy lássam, hogy hogy kellene.
2013. dec. 31. 14:35
 9/16 anonim ***** válasza:
csecsemős fürdette, nézni kellett
2013. dec. 31. 15:43
 10/16 anonim ***** válasza:
Reggel elvitték az összes babát és 2-3 óra múlva visszahozták őket megfürdetve, átöltöztetve.
2013. dec. 31. 15:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!