Akik dohányoztak kórházban tartózkodás alatt, hogyan oldották meg?
Sem kommentárt, sem okoskodást, sem semmit nem kérek. Aki értő olvasási problémákkal küzd az is maradjon csendben. Köszi!!
Volt fogadott orvosotok? Tudta? A babát hova tettétek addig?
én terhesség alatt nem dohányoztam
de mikor megszültem alig vártam hogy kimehessek
nem volt fogadott dokim és nem is rooming in-be voltam (nemvolt hely plusz pihenés miatt sem)
3 óránként hozták a babákat.korterembe volt egy ''csaj'' azzal mentünk le d.e. És d.u 1x kv mellé
BArátnőm cigizett. Nem volt fogadott orvosa, nem tudom hogy a kórházban tudtak-e róla hogy cigizik.
Babát bevitte a csecsemősöknek, ő pedig simán lement a kijelölt dohányzóhelyre rágyújtani.
Azt sem tudom, napi hány szálat szívott akkor.
Én nem dohányzok, de el tudom mondani nálunk,hogy volt. (remélem azért érdekel, vagy segít)
Nálunk csak akkor engednek ki a portán ha van orvosi papírod arról,hogy dohányozhatsz. Ilyen papírt bármelyik orvos adott bármelyik kismamának aki kért. (szerintem egyébként tök felháborító, hogy csak papírral engednek ki mert ez egy kórház nem egy börtön, pedig nem is dohányzok) A babát nem vitték magukkal a kismamák, volt aki akkor dohányzott csak amikor amúgy is be kellett adni a babát (fürdeni, orvosi vizsgálat stb.) 8-11ig és este 20:00-10:00 ig. Volt aki napközben is ki ment cigizni+ telefonálni+ kávézni (szóval több dolgot intézni) ő beadta a babát a megőrzőbe (ahova reggel és este is kötelező beadni) és olyan is volt aki ott hagyta a kórteremben és megkért, hogy figyeljek a babaára siet vissza és vitte mindig a telefonját ha esetleg szólni akarnék neki. (valóban mindig sietett vissza max 10 percet ment tényleg csak ki) Az orvosok akár fogadott akár nem tudták ha valaki cigizik mert mint mondtam orvosi papír nélkül nem engedett ki a portás.
Szia!
Én kismamaként napi (tényleg betartva vagy kevesebbet) 4-5 szálat szívtam ! A vedonom is tudta/tudja a fogadott orvosom is! A kórházban míg lementem a "dolgomra" a csecsemosoknel volt bent. Amikor elaludt akkor tolt be míg lrnt voltam. Egy "jo" tanács.., ha nem akarsz ölő tekinteteket cigizes közben köntösbe menj le, mert a pocid nem fog lemenni! Olyan voltam , mint egy 5-6hónapos kismama :-))
4 hetes kislany anyuja:-)
OFF "(szerintem egyébként tök felháborító, hogy csak papírral engednek ki mert ez egy kórház nem egy börtön, pedig nem is dohányzok) "
A saját védelmedben teszik, bármilyen nehéz is elhinni. Van, akik szamara a kórház bizony börtön -pszichiátriai betegek- es az se baj, ha tudnak róla a portán, hogy a kismama mar egy órája mem jött vissza a cigi szünetről, csak meg kellene nézni, hogy nem e a földön fekve vérzik a szerencsétlen,,...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!