Tervezett császármetszésre mit vigyek magammal a műtőbe?
Figyelt kérdés
Mire lesz szükségem az őrzőben? Babámnak vigyek ide már ruhát is?2013. dec. 30. 19:59
1/7 anonim válasza:
A műtőbe semmit nem vihetsz be. Még azt se nagyon akarták engedni, hogy a szemüvegem rajtam maradjon.
3/7 anonim válasza:
Fényképezőgép...mi bevihettük..De ezt még korábban megbeszéltük a Ddokimmal
4/7 anonim válasza:
Nálunk a párom a műtő előtt várt ott készített képet a kisfiúnkról. Az örzőbe én vittem hálós bugyit,hálóinget,tena betétet és rengeteg ásványvizet. És persze tusfürdőt szivacsot fogkrémet fogkefét külön kistáskába pakoltam. Nálunk a nővér elmondta mit pakoljon ki a párom.
5/7 anonim válasza:
Velem ott volt a párom a műtét alatt, így nála volt a fényképezőgép. Az örzőbe vizet vittem és szívószálat,.ill. bugyit. Amikor fel kellett kelni ,akkor tettem be betétet , amit ott adtak.
6/7 anonim válasza:
az örzőbe bugyi, betét, víz, pohár, szívószál. Amikor felkeltenek mosakodni kell majd egy hálóing és papucs. Nálam volt még egy hajgumi.
ennyi.
7/7 anonim válasza:
bátorságot:)
viccet félretéve tényleg nem kell semmi, esetleg ahogy korábban írták a hajad legyen összefogva. Én a szülőszobán hagytam minden cuccom (iratok, víz, telefon stb), a műtét után oda toltak vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!