Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ez még nem az? Mikor kell mennem?

Ez még nem az? Mikor kell mennem?

Figyelt kérdés
Egyszerüen nem tudom hogy mikor kell menni. Görcsölök már napok òta.De ma kifejezetten fáradt vagyok, elmentem tusolni de a görcsök maradtak, nem enyhültek, viszont folyamatosak és a derelam is fáj. Ez még mindig csak joslò?!
2014. jan. 1. 17:42
 1/10 anonim ***** válasza:
rendszeresek, méred őket?
2014. jan. 1. 17:46
 2/10 anonim ***** válasza:
A szülési fájásra a következő három állításból legalább kettő igaz: a fájások sűrűsödnek, erősödnek és hosszabbodnak. A második gyereknél nekem is napokig 2-3 percenként görcsöm volt. Amikor elkezdtek erősödni, akkor mentem. Azért a csomagod már mindenképp legyen összekészítve, és legyen készenlétben valaki, aki bevisz...
2014. jan. 1. 17:47
 3/10 anonim ***** válasza:
Ha a meleg víz hatására sem múlt el, én lehet, hogy inkább bemennék a kórházba a biztonság kedvéért. Maximum hazaküldenek.
2014. jan. 1. 17:51
 4/10 A kérdező kommentje:
Nem tudok mit merni mert folyamatosan gorcsol. Meleg vizre sem mult el. Egyszeruen nem tudom
2014. jan. 1. 17:56
 5/10 anonim ***** válasza:
Menjetek be! Hány hetes vagy?
2014. jan. 1. 17:59
 6/10 A kérdező kommentje:
36. Most hivtam aposom h jojjon vigyazzon a kicsire. Taxi kijon ha hivom?
2014. jan. 1. 18:17
 7/10 anonim ***** válasza:

Persze hogy kimegy a Taxi!

Majd írj mi lett veletek !

2014. jan. 1. 18:42
 8/10 anonim ***** válasza:
Na mi volt?
2014. jan. 1. 22:05
 9/10 A kérdező kommentje:
Haza kuldtek
2014. jan. 2. 06:44
 10/10 anonim ***** válasza:
És még mindig görcsölsz?
2014. jan. 2. 06:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!