Ez még nem az? Mikor kell mennem?
Figyelt kérdés
Egyszerüen nem tudom hogy mikor kell menni. Görcsölök már napok òta.De ma kifejezetten fáradt vagyok, elmentem tusolni de a görcsök maradtak, nem enyhültek, viszont folyamatosak és a derelam is fáj. Ez még mindig csak joslò?!2014. jan. 1. 17:42
2/10 anonim 

válasza:

A szülési fájásra a következő három állításból legalább kettő igaz: a fájások sűrűsödnek, erősödnek és hosszabbodnak. A második gyereknél nekem is napokig 2-3 percenként görcsöm volt. Amikor elkezdtek erősödni, akkor mentem. Azért a csomagod már mindenképp legyen összekészítve, és legyen készenlétben valaki, aki bevisz...
3/10 anonim 

válasza:

Ha a meleg víz hatására sem múlt el, én lehet, hogy inkább bemennék a kórházba a biztonság kedvéért. Maximum hazaküldenek.
4/10 A kérdező kommentje:
Nem tudok mit merni mert folyamatosan gorcsol. Meleg vizre sem mult el. Egyszeruen nem tudom
2014. jan. 1. 17:56
6/10 A kérdező kommentje:
36. Most hivtam aposom h jojjon vigyazzon a kicsire. Taxi kijon ha hivom?
2014. jan. 1. 18:17
7/10 anonim 

válasza:

Persze hogy kimegy a Taxi!
Majd írj mi lett veletek !
9/10 A kérdező kommentje:
Haza kuldtek
2014. jan. 2. 06:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!