Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Kezzeltagitas segitett vkinek...

Kezzeltagitas segitett vkinek beindult tole? Holnap kell mennem es kezzel fog tagitani, sztetek? 40+5 hkm

Figyelt kérdés
2013. szept. 26. 19:24
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:

Nahh...szerintem gyorsan kezd el a fájásmegindító praktikákat...

nagyon-nagyon fájdalmas a kézzel tágítás

most is kiráz a hideg ha rá gondolok

próbálj ki mindent hogy elkerüld...szex,csípős kaja,ananász,forró pancsizás kádban...bármit...

nem elrettenteni akarlak,de nem vmi kellemes érzés...

2013. szept. 26. 19:45
 2/23 anonim ***** válasza:

Úúú... Egyet értek az első hozzászólóval!

Csinálj vmit, mert az tényleg baromira fáj! :( Nekem vajúdáskor csinálták többször is, mert nem tágultam. Iszonyatosan fájt, jobban, mint a fájások. :(

2013. szept. 26. 19:56
 3/23 anonim ***** válasza:

Hát de fa*za..... Remélem nekem ilyen nem lesz! Pedig közelítek!!!!

Na jól van én most neki állok praktikázni...

40hkm

Könnyű szülést kérdező

2013. szept. 26. 20:04
 4/23 A kérdező kommentje:
jajj ne izeljetek mar komolyan??? de hatasa volt legalabb?
2013. szept. 26. 20:21
 5/23 anonim ***** válasza:

Én csak a miértjét nem értem..Ha annyira akarja a doki hogy megszülj, akkor miért nem repeszt burkot, és ad oxitocint??

Nem tudom segítek-e, de engem a 2. szülésem előtt amikor megvizsgáltak, akkor szabályosan kiszedték a nyákdugómat..boldogan mutogatta a dokinő..mondom remek..de mondanom se kell, hogy miközben csinálta csillagokat láttam.Ekkor én is már majdnem 2 héttel túlhordtam a babámat.Aztán haza engedett, és mondta ha bármi van akkor éjjel menjek be.Hát lett..3.40-kor megszületett a kisfiam! :) Pedig ha nem lett volna, akkor reggel indítottak volna, amit nagyon nem akartam egyébként, mert lányommal előtte indított szülésem volt, és nagyon megszenvedtem..mert az oxitocin se egy leányálom.

2013. szept. 26. 20:22
 6/23 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is csinalj bába koktélt, szeretkezzetek ugyanis a sperma stimulizalja a mehszajat, lepcsozz takarits! Borzalmasan fáj, 41+3man volt benne részem!
2013. szept. 26. 20:22
 7/23 anonim ***** válasza:
Nálam beinditotta a szülést azután 40oraval császár mert nem tagultam szinte semmit! 6os vagyok
2013. szept. 26. 20:25
 8/23 A kérdező kommentje:
azert akar tagitani elobb nem pedig inditani mert az elozo csaszaros volt, ez a kezzel tagitas holnap lesz, kedden pedig be kell mennem igazi inditasra ballonnal
2013. szept. 26. 20:25
 9/23 A kérdező kommentje:
A nyakdugo 3 napja elment egybe
2013. szept. 26. 20:26
 10/23 A kérdező kommentje:
Ooo csajok ma sirogorcsom van, remegnek a combjaim
2013. szept. 26. 20:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!