Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Kezzeltagitas segitett vkinek...

Kezzeltagitas segitett vkinek beindult tole? Holnap kell mennem es kezzel fog tagitani, sztetek? 40+5 hkm

Figyelt kérdés
2013. szept. 26. 19:24
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Nekem fájás közben csinálta a dokim,de miután kiment a szobából mondtam a férjemnek még egyszer megcsinálja nem érdekel szájba rúgom,úgy fáj.
2013. szept. 26. 20:37
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Én sem értem, miért kell ez? Nem érdekel mennyire gondolja hasznosnak, vagy indít normálisan, vagy felejtse el. Még nem tartok itt, de vannak dolgok, amiket nem hagyok megcsinálni magammal, ez az egyik ilyen.
2013. szept. 26. 20:42
 13/23 anonim ***** válasza:
én sem szeretnélek elkeseríteni, de miután tágított az orvos nem bírtam megszólalni a fájdalomtól, a könnyeim viszont potyogtak. pedig magas a fájdalomküszöböm...
2013. szept. 26. 20:46
 14/23 anonim ***** válasza:
Fogadjunk hogy az összes doki aki kézzel tágít, férfi. Sohasem kell neki szülni. Bocs az OFF-ért, én is csak durvát hallottam róla. Pedig van kúp, zselé, oxi stb, sokféle humánusabb módja az indításnak.
2013. szept. 26. 20:59
 15/23 anonim ***** válasza:
Nekem is csinálta,nagyon fájt.Mondtam Neki is,hogy fáj,az volt a válasza,hogy ha kijön a gyerek feje az fájdalmasabb lesz. :))) Azt hittem fejberúgom! :) Jaaa és fogadott doki volt!
2013. szept. 26. 21:11
 16/23 anonim ***** válasza:

Minek tágít holnap ,ha kedden meg ballonoz ??

Fogadott doki egyébként ??

Ha jöv hét keddig vár a ballonozással akkor addig lehet be is indulna magától,vagy a praktikáktól !!!

Ez szerintem durva beavatkozás...tuti hogy nem mennék bele,ha így előre megmondta hogy mi lesz...no de nekem sajna nem is szólt a doki,azt hittem csak megvizsgál.erre...jesszus...nem ordítottam addig a pillanatig

szerencséje hogy nemláttam 1x se amíg a kórházban voltunk

De neked még van időd..gyorsan csinálj vmit..

ÉRtem én hogy 40+5 Napos vagy,de ha minden rendben a babával és veled,akkor minek ?? Mert a +- 2 hetet azért számolják :-O

2013. szept. 26. 21:17
 17/23 anonim ***** válasza:
Ha az első császár volt, akkor most nem adhatnak indításhoz oxit. Valamint nem is fognak 41. hétnél tovább várni a hegszétválás veszélye miatt, a legtöbb helyen ez a protokoll. Ha addig nem indul meg, valószínűleg császár lesz. Én inkább még kivárnám azt a 2 napot "nyugiban" hátha történik valami.
2013. szept. 26. 22:12
 18/23 anonim ***** válasza:
Tényleg nagyon rossz. Nekem a szülésznő csinálta kérdezés.nélkül. Mondtam is a szerelmemnek ez valami középkori kínzás. Ne engedd ha úgyis ballonnal inditanak. Nekem is azzal inditották. Ha érdekel valami írj. Kitartás könnyű szülést Neked a babádnak üzenem:gyer kis gyorsan;-)
2013. szept. 26. 23:30
 19/23 anonim ***** válasza:
Engem egyszer próbált tágítani a doki kézzel, akkor mondtam neki ha nem hagyja abba helyet cserélünk és én tágítom őt. Akkor mondta hogy oké ha fáj akkor holnap menjek és indítanak, szerencsére nem kellett mert a baba elindult magától.
2013. szept. 27. 08:32
 20/23 anonim ***** válasza:
Sok erőt kívánok neked az elkövetkezőkhöz! Majd írj ha van valami!
2013. szept. 27. 09:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!