Kezzeltagitas segitett vkinek beindult tole? Holnap kell mennem es kezzel fog tagitani, sztetek? 40+5 hkm
Figyelt kérdés
2013. szept. 26. 19:24
21/23 anonim 

válasza:

Nekem is volt benne részem.... :-/ hát én is szinte csillagokat láttam a fájdalomtól, és nekem is szinte jobban fájt mint maga a vajúdás, én se nagyon akartam tágulni és ha jól emlékszem fájások közbe csinálta de azt hittem hogy megőrülök.. De neked sok erőt és kitartást :) és persze könnyű szülést!!!!
22/23 anonim 

válasza:

Bocs, hogy mégegy off, de esetleg nem tudnád megbeszélni a dokival, hogy hagyjátok ki ezt a kézzel tágítás dolgot, indítson simán ballonnal, vagy oxy terheléssel zselével, stb. ??? Azért egyből ezzel kezdeni nem túl szerencsés. Én még nem hallottam olyat, hogy valakiben ez a művelet nem hagyott volna nyomot...
23/23 anonim 

válasza:

Hahó Kérdező! Mi lett végül? Megvan már a baba?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!