Ha 7-8 perces enyhe fájásaim vannak keményedéssel, akkor mikor kell a kórházba mennem? 39 hetes km
Figyelt kérdés
Fogadott dokim nincs, nem tudok kit felhívni.2013. okt. 31. 20:14
1/8 anonim válasza:
Attól függ milyen messze van a kórház, de 8 perceseknél már lehet indulni, 5 perceseknél meg mindenképp. :) Sok sikert! :)
2/8 A kérdező kommentje:
Azért vagyok bizonytalan, mert elég gyengék, enyhék ezek a fájások. Eddig csak simán keményedtem, most érzek hozzá egy kis fájást 1 órája, abban reménykedek, hogy erősödik.
2013. okt. 31. 20:30
3/8 anonim válasza:
ha erősödnek a fájások,vagy ha 5 percesek lesznek irány a kórház!inkább küldjenek haza és menj be falsra,mint hogy esetleg úgy begyorsuljon a vajúdás hogy ihajj.nem mindenkinek fáj nagyon a tágulás,lehet szerencsés vagy:)sok sikert!
4/8 anonim válasza:
én azt javaslom ülj be egy kád melegvízbe,vagy zuhanyozz le,és engedd a pocakodra vizetHa rendes fájások rendszereződik,és erősödik.
5/8 anonim válasza:
Menj be és nézesd meg, van akinél beindul a szülés csak fajas gyengesegnel rá kell segíteni! Sok Sikert! Gyors és könnyű szülést!
6/8 anonim válasza:
Elég ha rendeződnek és 5-10 perces fájásokkal indulsz be, mert lassan szülni fogsz
7/8 anonim válasza:
Na mi van veled Kedves kèrdezô?Megszûltèl?
8/8 A kérdező kommentje:
Igen, pénteken délelőtt megszületett :)))))
2013. nov. 5. 09:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!