Van itt olyan, akinek pár öltésnél szétnyílt a gátsebe? Tényleg begyógylult?
Szia! Nekem itthon szakadt ki a varratom, semmi gondom nem volt vele. Én sokat áztattam, mert hamar kiszáradt a seb, hajszárítóval megszárítottam és sudokrémmel jó vastagon kenegettem, pár nap alatt begyógyult. 8 hete szültem, most már csak akkor érzékeny, ha egész nap sokat megyek, akkor húzódik, de semmi extra. A szexnél viszont még éreztem, de szerintem el fog mulni, mert csak kicsit volt kellemetlen.
Sok boldogságot a kisbabhoz! :)
Köszönöm az eddigi válaszokat. Azt értem, hogy begyógyul. De lehetséges ez anélkül, hogy a szex tényleg lényegesen rosszabb lenne? Nem a fájfalomra gondolok, hanem kitágulásra, stb.
Köszönöm előre is a segítőkész válaszokat. :)
Szia! Első babámnál még 6hetesen is alig bírtam mozdulni. Szét nyílt a sebem,állandóan jöttek ki belőlem az állítólag felszívódó varratok,és nem tudtam begyógyulni. Csak nagy nehezen. A doki kb. 2hetes lehettem amikor kicsit kitisztitotta,inyekciós tüvel turkált benne vmiért,de nem varrta újra. A szex először persze nem volt kellemes,de később már semmi gond nem volt.És a férjem sem panaszkodott :)
Jó,ronda vastag volt egy ideig a heg,de szerencsére szépen visszament. A 2.gyermekemnél már nem volt semmi gond a sebbel. A harmadikat pedig végre gátvédelemmel szültem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!